Afbeelding
Foto:

Jong geleerd is oud gedaan

BEMMEL - Op maandag 17 februari ging de wens van Suze Weijs in vervulling. Zij had tijdens de kerstmarkt in Bemmel een kerstwens ingeleverd om met de hele klas spelletjes te gaan doen in het verzorgingshuis Liduina.


Eindelijk was het dan zover. Met de hele klas van meester Maurice gingen de kinderen voorzien van allerlei leuke spelletjes naar de ouderen toe. Ganzenborden, sjoelen, dammen, rummikubben en nog veel meer. Alles werd letterlijk en figuurlijk uit de kast gehaald om er een geslaagd geheel van te maken. De kinderen hielpen de ouderen waar nodig met het uitleggen van de spelletjes. Zowel de ouderen als de kinderen hadden erg naar hun zin.

Hopelijk zijn deze kinderen als ze later ouder zijn hierdoor gemotiveerd om dan ook iets te betekenen voor de ouderen in de samenleving. Voor Suze was het in ieder geval een dag om nooit te vergeten.

Het wensboom project is een van de mooie initiatieven tijdens de kerstmarkt in Bemmel, welke is mogelijk gemaakt door de ondersteuning van een aantal zeer betrokken dienstverleners, waarvoor dank!