Kom luisteren naar Geminga in TheaterKerk

BEMMEL - Vrijdag 6 maart heeft TOP een optreden geprogrammeerd van de dance-popformatie Geminga. De muziek van Geminga laat zich moeilijk in een hokje stoppen, want deze kenmerkt zich door een mix van verschillende stijlen.


De songs voeren je mee naar dromerige sferen, met invloeden van Pink Floyd, Suzanne Vega en Portishead, om je vervolgens weer wakker te schudden met elektronische beats die doen denken aan Björk en de Talking Heads. Gitarist JP Pino en vocaliste Claudia Cathérine delen hun grote liefde voor de romantische jazz en blues, liedjes uit de jaren ’20 tot ’50. Daarnaast zijn ze allebei groot fan van de dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Maar ook de zwaarmoedige triphop en dansmuziek uit de '90-er jaren en daarna komen terug in hun muziek. Intens, eigenwijs en urgent. Dat is waar Geminga voor staat. Hun muziek mikt rechtstreeks op het hart van de luisteraar.

Aanvang 21:00 (zaal open 20:00 uur). Kaartjes kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.