Luchtgeweer opgelegd. (foto: Frank Streng)
Luchtgeweer opgelegd. (foto: Frank Streng) Frank Streng

Op de Korrel Open

BEMMEL - Bij schietsportvereniging Op de Korrel wordt dit jaar voor een tweede maal de Op de Korrel Open georganiseerd. Een open inschrijving van vierpersoons gemengde teams voor 'leken', met één voorrondewedstrijd en een finale-avond.


Was deze wedstrijd eerder bedoeld voor sponsoren en bedrijven teams, nu kunnen er weer teams ingeschreven worden zoals stratenteams, buurtverenigingen of vriendengroepen. Echt een open inschrijving dus en omdat het om promotie gaat is deelname gratis.


Eén van de voorronden avonden zal worden bezocht, te weten op 3, 10, 17 of 24 april, waar het hele team onder begeleiding met luchtgeweer en kruisboog aan het werk gaat. Na de proefschoten worden er voor de wedstrijd in totaal vijftien tellende schoten gedaan, waarbij de hoogst scorende drie schutters tellen voor de teamscore. De hoogst genoteerde schutter van het team komt ter verdediging of voor de aanval terug op de finaleavond van zaterdag 2 mei. Eenzelfde wedstrijd volgt dan en zal opgeteld worden bij de staande teamscore waarna de prijzen verdeeld kunnen worden, zowel individueel maar als belangrijkste natuurlijk voor het team.

Het beste team wint de nieuwe wisseltrofee 'De Open Deur'. Ereprijs voor het team met de meeste voltreffers is een barbecuepakket, om de voorzomer lekker en als hechte ploeg, gezellig mee in te kunnen gaan.

Meer informatie is te vinden op www.svopdekorrel.nl, zoals een flyer voor promotie, het reglement en natuurlijk de inschrijfformulieren. Inschrijvingen en vragen kunnen tot uiterlijk 15 maart verzonden worden naar open@svopdekorrel.nl.