Afbeelding
Foto:

Makelaar in duidelijkheid

HUISSEN - De woningmarkt staat weer eens op haar kop. Na enkele moeizame jaren waar de kopers het voor het zeggen hadden zijn nu de rollen weer omgedraaid, de verkopers hebben het voor het zeggen. Er komen weinig woningen op de markt en de woning die te koop wordt aangeboden kan rekenen op een enorme belangstelling. Soms wordt de woning alleen maar op Funda gezet voor de statistiek en is die al verkocht voor dat de meeste mensen het weten. Voor kopers frustrerend en de verkoper doet zich dan vaak tekort.


Ron Pieters Makelaardij kiest voor duidelijkheid bij de verkoop van een woning waar iedereen de kans krijgt om deze te kopen. Iedereen krijgt dus de mogelijkheid een bod uit te brengen, de koper bepaalt zelf de grens. Op deze manier krijgen de verkopers de beste prijs met de gunstigste voorwaarden voor hun woning. Wie niet iedereen de kans geeft om de woning te bezichtigen maar kiest voor de kandidaat die voor de markt uit wil kopen, doet zichzelf in de huidige markt te kort wat gemakkelijk op kan lopen tot enkele duizenden euro’s.

"Wij kiezen niet voor de gemakkelijkste weg maar nemen de tijd en steken energie in het verkoopproces om zo de optimale prijs voor haar opdrachtgevers te realiseren. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om samen te bespreken hoe we het beste resultaat kunnen bereiken. Je kunt ons bereiken via 026 3886683 of per e-mail info@ronpietersmakelaardij.nl."