Presentatie / aanbieding. (foto: Anja Slendebroek)
Presentatie / aanbieding. (foto: Anja Slendebroek)

DorpsOntwikkelingsPlan

Gendt 2030 goed ontvangen!

GENDT - Woensdagavond 12 februari is het DorpsOntwikkelingsPlan Gendt 2030 aangeboden aan achtereenvolgens de Tichelstars, een vijftal leerlingen van De Tichelaar die onlangs de innovatieprijs hebben gewonnen, ook de Beste Buur van Gendt en wethouder Helga Witjes.


Na uitleg over het DorpsOntwikkelingsPlan zijn de thema’s gepresenteerd aan de zaal. Hierna kregen de Tichelstars de ruimte om hun zelf uitgedachte plan van de ontmoetingstuin toe te lichten. Hierna was er voor iedere aanwezige een boekje met daarin alle acties. Hierna kon men zich bij de verschillende themakramen nader informeren en inschrijven als vrijwilliger.

Het DorpsOntwikkelingsPlan is deze week bij ieder huishouden bezorgd. "We kunnen nu al zeggen dat er een flinke respons is op de acties in het plan, maar ook dat er al nieuwe voorstellen binnenkomen. Maar de allereerste vraag is naar menskracht die ons gaat helpen bij het uitvoeren van de verschillende acties. Als bij u bij het doorlezen de energie gaat stromen of u krijgt een warm gevoel bij bepaalde acties schroom dan niet om u dan aan te melden als vrijwilliger door middel van een mail naar Gendt.Vooruit@gmail.com of via facebook Gendt.Vooruit, dit plan is immers van ons allemaal en samen maken we de toekomst van Gendt."