Van 5 tot en met 11 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Dit sterrenbeeld is de Florence Nightingale in de dierenriem. Ze zijn dan ook echt op hun plaats in de hulpverlening (sociaal werk) of in de medische beroepen. Van verpleging via psychiatrisch verpleegkundige tot en met arts/specialist. Ze hebben de neiging om hun eigen belangen opzij te zetten voor het grotere belang. Pas daarmee wel op want een burn-out ligt op de loer.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag sta je voor een keuze die je liever niet zou maken. Toch moet jij die knoop doorhakken. Het weekend begint op zaterdag met een vervelende sfeer. Dat daar een ruzie uit voort kan komen is denkbaar maar niet aan te raden. Maandag begin jij de nieuwe week moet goede moed.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Venus in jouw eigen sterrenbeeld. Dat geeft jou de behoefte aan rust in je leven, maar diezelfde dag wordt dat verstoord door een bazig type. Op zondag is die rust je ook al niet gegund. Iemand zet de verhoudingen op scherp en jij bent redelijk radeloos.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande zaterdag staat er een aantal klussen op jouw lijstje. Je hebt daarbij de neiging om dit af te raffelen. Niet doen, tweelingen. Werk het punt voor punt met de nodige zorg af. Zondag spreekt je gevoel jouw verstand tegen. Beslis nog even niets. Dinsdag is een positief keerpunt voor jou.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag en vrijdag sta je voor keuzes die je in eerste instantie met gemak maakt, maar daarna kom je min of meer in gewetensnood. Zondag tot en met dinsdag loopt alles heel voorspoedig en maak je grote vorderingen met bepaalde projecten. Woensdag ben je dan wel min of meer uitgeput.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag ben je minder hartelijk dan normaal. Maar dat heeft zo z’n redenen. Op zondag ben je even de weg kwijt. Je twijfelt aan alles wat je eerst omhelsde. Maandag heb je moeite met de vernieuwingsdrang van anderen. Het gaat je te hart. Op woensdag bepaal jij zelf het tempo van verandering.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande zaterdag ben jij heel erg kritisch, maar dan wel met een scherpe tong. Probeer die kritische neiging een beetje in te tomen, zodat je nog wat vrienden overhoudt. Vanaf aanstaande dinsdag merk je dat het ‘gewone’ leven weer op gang komt. Jij zet je schouders er weer onder!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende donderdag is er iemand die denkt dat ie voor jou beslissingen mag nemen. Maak die persoon vriendelijk, maar indringend tegelijk, duidelijk dat jij dit niet pikt. Aanstaande zondag maak je kennis met mensen die een totaal ander leven leiden dan jij. Interessant, maar ook een beetje eng.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag en vrijdag sta je min of meer met een mond vol tanden. Dat kan heel verlammend werken waardoor jij je onthand voelt. Aanstaande zaterdag probeert iemand jou uit de tent te lokken. Trap er niet in schorpioen! Maandag en dinsdag kun je lekker doorwerken en opschieten.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende donderdag verveel jij je min of meer. Ga geen dingen doen die absoluut niet noodzakelijk zijn. Tijdens het weekend komt er ook al niet zoveel uit jouw handen. Toch ben jij op maandag in een bovenste beste bui. En volgende week woensdag kom je helemaal op dreef met de jouw welbekende humor.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag doe je er goed aan om de gevoelens van de ander serieus te nemen. Als je dat doet zal dat heel erg op prijs gesteld worden. Tijdens het komende weekend ben jij vooral aan het ontspannen en geniet je van ‘kleine’ gesprekjes. Volgende week dinsdag merk je dat jouw zaakjes lekker opschieten.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Na een wat gespannen vrijdag (wat doet iedereen toch moeilijk!) kom jij op zaterdag helemaal tot jezelf. Op zondag laat jij duidelijk merken wat jouw smaak is. Wellicht een beetje afwijkend van de norm, maar wel duidelijk JOUW stijl. Op maandag verzet jij je tegen een autoritair iemand.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
In het komende weekend, maar vooral op zondag, geniet jij van de aandacht die jij krijgt. Er is wel iemand die daar een tikje jaloers op is, maar laat dat jouw pret niet drukken. Je voelt je eindelijk gezien. Volgende week woensdag zit jij ook al zo lekker in je vel en kun je de wereld aan!