Druk bezocht Frank Polman familietoernooi

BEMMEL - Op 28 februari werd bij tafeltennisvereniging Essentia het 'Frank Polman familietoernooi' gespeeld. (Oud-)leden speelden met niet-leden een toernooitje om de eer. Een ludiek toernooi waarbij winnen minder belangrijk is dan het hebben van een gezellige avond.

Het toernooi is vernoemd naar het in 2014 overleden lid Frank Polman. Dit jaar zou Frank 50 jaar lid zijn geweest van tafeltennisvereniging Essentia. Er waren veel familieleden van Frank aanwezig. Zij kijken terug op een bijzondere en ook gezellige avond. Veel deelnemers hebben zich het zweet op de rug gespeeld om vervolgens lang na de praten onder het genot van een drankje en een hapje. De avond werd nog opgeluisterd door een goochelaar uit Bemmel (Sigma Magic).

"Ook zin om een balletje te komen spelen? U bent van harte welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in De Schaapskooi in Bemmel. Ook de jeugd is natuurlijk welkom. Deze speelt op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden).
Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via de Facebook-pagina van TTV Essentia."