Live muziek

bij Lingehof


BEMMEL - Zondag 15 maart is er een muziekmiddag in het Grand Café Lingehof.



Van 14.30-16.30 uur speelt de Rumah Kita Band. Gratis entree, iedereen is welkom.Voor consumpties kan alleen worden gepind.


Paasbingo bij

Vrouwengilde

Doornenburg


DOORNENBURG - Maandag 16 maart verzorgt het Vrouwengilde Doornenburg voor haar leden weer een gezellige paasbingo.


Prijzen, in de vorm van cadeaubonnen, zijn te besteden bij de plaatselijke winkeliers. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in zaal Kort Oisterwijk in Doornenburg.


Collecteweek

ReumaNederland


LINGEWAARD - In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Ook dit jaar kunt u de collectant aan de deur verwachten.


Ondanks de onzichtbaarheid van de ziekte, kampen meer dan tweemiljoen Nederlanders met de grote impact die reuma heeft op hun dagelijks leven. Met meer geld kan ReumaNederland onderzoek naar betere behandelingen financieren en ervoor zorgen dat mensen met reuma mee kunnen doen in de maatschappij.


Geen contant geld?
Alle collectanten hebben een QR-code op hun legitimatiebewijs staan. Hiermee kunt u eenvoudig met uw smartphone een donatie aan de deur doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contant geld in de collectebus te doneren.


Meer weten over de impact van reuma? Kijk op www.reumanederland.nl/collecte voor zes filmpjes die u meenemen in het leven met reuma.



Nieuws insturen?


LINGEWAARD - Wilt u iets onder de aandacht brengen in Lingewaard? Dat kan! Uw bericht kunt u online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de juiste regio. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Bij vragen belt u: 0481-464770.