Karin Hertsenberg weer in line-up 2020. (foto: Jaap Plattel)
Karin Hertsenberg weer in line-up 2020. (foto: Jaap Plattel)

Slagwerkgroep Doornenburg maakt van Martinuskerk weer grootse muziektempel

Data vierde editie Tempel of Boem bekend!

DOORNENBURG - Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november vindt in de kerk in Doornenburg de vierde editie van muziekspektakel ‘Tempel of Boem!’ plaats.


Na de uitverkochte concerten in voorgaande jaren beloofd het ook ditmaal weer een sensationele muziekavond te worden. Naast de Slagwerkgroep Doornenburg zullen diverse topartiesten en musici waaronder begeleidingsband, blazers en violisten zorgen voor pop-, klassiek- en visueel entertainment.

“Ons programma staat dit jaar volledig in het teken van deze Tempel of Boem! Deze uitverkochte avonden zijn inmiddels dé uitdaging voor onze slagwerkgroep geworden. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en worden nog uitgebreide arrangementen geschreven. Het belooft opnieuw muzikaal van topniveau te worden. Op het programma zal ditmaal populaire muziek uit diverse genres staan, met op tijd een stevig potje slagwerkspektakel zoals men dat doorgaans van ons gewend is”, aldus Theo Rutten, namens de organisatie van deze muzikale succesformule.

De Tempel of Boem! werd in voorgaande edities uitgevoerd met onder andere finalist van de Voice of Holland Merijn van Haren van rockband Navarone, Circle Percussion en Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. De concert line-up voor 2020 wordt nog bekend gemaakt, kaartverkoop start op zaterdag 5 september. Nadere informatie volgt op facebook, websites en uitgaven van Hét Gemeente Nieuws.