Van 12 tot en met 18 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Vissen kan een vaag dierenriemteken zijn. Vandaar dat hun medische klachten vaak ook moeilijk te diagnosticeren zijn. Hun zwakke plek zijn hun voeten. Ze hebben snel last van (zwemmers-)eczeem. Hun hormoonhuishouding raakt gemakkelijk ontregeld. Ze hebben de neiging om zorg te mijden, of zijn hypochondrisch en maken overal een drama van.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Gedurende het komende weekend zoek jij vooral ontspanning. Tip: water werkt heel ontspannend. En gecombineerd met jouw prestatiedrang is baantjes zwemmen een goede oefening. Maar een lekker bad nemen is ook goed. Maar niet te lang want daar heb jij het geduld niet voor.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan het einde van de week heb jij het wel zo’n beetje gehad. Daarom heb jij ook weinig geduld met anderen en heb jij geen zin om je in de soelaas van die ander te verdiepen. Het weekend verloopt heel rustig. Aanstaande maandag is het belangrijk dat jij overleg pleegt met diegenen die betrokken zijn.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Zaterdag lig je een beetje met jezelf overhoop. Op zondag red jij jezelf door alles zoveel mogelijk ‘volgens het boekje’ te doen. Maandag voel jij je, mede door het fijne gezelschap, heel goed. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mercurius in vissen lopen en dat maakt je soms net iets te gemakkelijk.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag is het goed om te vertellen wat er in jou omgaat. Dat voorkomt een hoop problemen. In het weekend stuit je op moeilijkheden, maar sla jij je er goed doorheen. Op maandag zegt iemand jou de wacht aan. Denk hier dinsdag goed over na want op woensdag moet je écht een beslissing hierin nemen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
In het weekend, maar vooral op zaterdag, voel jij je supersterk. Het is dan een goede tijd om de dingen naar je hand te zetten. Je zult maar weinig verzet hiertegen meemaken. Aanstaande maandag heb je even een mindere dag. Zet je erover heen in de wetenschap dat op woensdag de zon weer schijnt.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
In het weekend voel jij van alles. Maar niet in positieve zin. Misschien is het goed om je mond te houden als mensen jou ergeren. Zelfs een hint kan teveel zijn en verkeerd uitpakken. Vanaf maandag ga je een periode tegemoet waarin je te vaak te maken krijgt met chaos. Ergerlijk in jouw ogen!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende vrijdag zit jij meteen dilemma. Probeer zoveel mogelijk vanuit je gevoel te reageren. Je emoties wijzen je de weg. Na een kalm weekend (dat mocht ook wel weer eens) heb je een drukke maandag waarin je met veel verschillende mensen van doen hebt. Die contacten zijn erg boeiend.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Donderdag ben je weer eens een echte binnenvetter. Maar tijdens het komende weekend laat jij je van een heel andere kant zien. Je hebt je zaakjes helemaal onder controle én je hebt oog voor wat er in de ander omgaat. Niets is je teveel om de ander van dienst te zijn. Jij ziet wat écht nodig is.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Dit wordt een hele rustige periode voor jou. Op vrijdag ben je wel erg positief en die houding helpt anderen om ook positief te zijn. Op maandag krijg je de kans om iemand emotioneel te steunen. Dat doe je met liefde! Volgende week woensdag is het jouw humor en optimisme die het ijs doet breken.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Donderdag kun jij iemand die min of meer familie is niet goed volgen. Bedenk dat vragen vrij staat! Daar word je altijd wijzer van. Het is goed om in het weekend wat afleiding te zoeken. Leg een bezoekje af bij een kennis of vriend. Volgende week maandag moet je de ander wel serieus nemen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag kun je niet voor en niet achteruit. Dat ergert jou mateloos. Leg het initiatief dan liever bij de ander. Tijdens het weekend kom je tot rust. Dat gebeurt mede door het gezelschap dat je krijgt. Men praat wel voornamelijk over koetjes en kalfjes. Rond dinsdag heb jij hele leuke plannetjes.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag zit jij heel lekker in je vel. Wat let je om lekker uit te gaan? Niets toch! Op zaterdag ben jij heel actief. Zet je energie om in lichamelijke activiteit. Dat doet je goed. Vanaf maandag gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft veel afwisseling en nog meer communicatie.