Vergadering Sasa

ANGEREN - Vrijdag 20 maart houdt de Sasa haar jaarlijkse algemene deelnemersvergadering en hiervoor wordt een ieder graag uitgenodigd.


"Op deze middag bespreken we het reilen en zeilen van 'onze Sasa' in het afgelopen jaar. Veranderingen in het bestuur, wie gaat en wie komt, financiƫle zaken, welke activiteiten zijn er ondernomen en dergelijke. We staan even stil bij de overleden deelnemers en we kijken vooruit naar de plannen voor het lopende jaar. Natuurlijk is er aandacht voor de deelnemers die al 25 jaar met veel plezier meedoen aan de activiteiten van de Sasa. Na deze serieuze onderwerpen is het tijd voor iets luchtigers en kunnen we genieten van het eerste deel van de 'Grapjurk op vakantie'.

In de pauze speelt Ria Visser vrolijke muziek en wordt er een consumptie geserveerd. En terwijl men nog nageniet van een drankje volgt men de Grapjurk bij het tweede deel van de vakantie. Als de voorzitter het slotwoord heeft gesproken kunnen de aanwezigen nog even rustig napraten bij de muziek van Ria Visser.

Iedereen is welkom op vrijdag 20 maart in het Dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren. Zaal open om 12.30 uur (begin 13.00 uur), einde 16.30 uur. Toegang is gratis. Iedereen krijgt een gratis kopje koffie of thee, een hapje en een drankje.