Afbeelding
Foto:

Ontdek hoe leuk tennis is!

Open dag van Tennisclub Bemmel

BEMMEL - In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt.


Daarom organiseert TC Bemmel op zondag 22 maart van 13.00-16.00 uur een open dag. De perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor tennis te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met TC Bemmel.

Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om op het tennispark aan de Sportlaan 3a een balletje te komen slaan. Gewoon even sfeer komen proeven onder het genot van een drankje is natuurlijk ook prima!

Tijdens de open dag is er genoeg te beleven op het tennispark. Voor de jeugd is er een tenniskidsfunbaan, waar gratis gespeeld kan worden. Op het centercourt worden diverse demonstratiewedstrijden gespeeld en kan de servicesnelheid gemeten worden.Volwassenen kunnen ook gratis vrij spelen, eventueel ook samen met een van de leden. Sport2000 Snelders uit Elst is ook weer aanwezig met diverse acties en de gebruikelijke bespanservice.

Tijdens de open dag zijn er interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande leden. Nieuwe leden krijgen bij een lidmaatschap gratis kennismakingsclinics en bij een duo-inschrijving ook tien procent extra korting. Wanneer een bestaand lid een nieuw lid werft, krijgen beiden tien procent korting op de contributie voor 2020. Kijk op www.tennisclubbemmel.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

"Heb je nog vragen? Mail naar sec@tennisclubbemmel.nl!"