Goede resultaten Tweestroom teams


GENDT - Donderdag 5 maart was het volle bak in Walburgen, De MB1 kreeg Pegasus MB2 op bezoek, hier hadden de meiden van MB1 geen enkel moeite mee, er werd eenvoudig met 4-0 gewonnen.

D1 kreeg Isala’77 D1 op bezoek, ook hier was Tweestroom duidelijk de sterkste en werd met 4-0 gewonnen. D3 kreeg Heyendaal D9 op bezoek, de tegenstander was duidelijk sterker, al werd het in de derde set nog spannend en leek Tweestroom deze te gaan pakken, helaas ging deze set met 27-25 naar de tegenstander. Ook de laatste set werd verloren, dus 4-0 verlies. De tweede ronde kreeg H1 Pegasus H9 op bezoek, de eerste set verliep wat stroef, die werd uiteindelijk wel gewonnen, daarna ging het makkelijker en uiteindelijk werd er met 4-0 gewonnen.

D2 kreeg Malden D1 op bezoek, het werd een spannende strijd, de eerste set ging net naar de tegenstander, set 2 en 3 gingen overtuigend naar Tweestroom, maar de vierde set ging weer naar de tegenstander, de vijfde set wist Tweestroom weer binnen te slepen, dus een nette 3-2 overwinning. D5 kreeg Isala’77 D3 op bezoek en dit werd ook een spannende strijd, de eerste set ging naar de tegenstander, set 2 en 3 werden gewonnen door Tweestroom, set 4 ging weer naar de tegenstander en uiteindelijk wist D5 de laatste set binnen te slepen. Ook hier dus een knappe 3-2 overwinning.

Zaterdag 7 maart mocht de MB1 alweer aantreden, deze keer gingen ze naar Vocasa MB2, ze gingen er weer vol tegenaan en gaven de tegenstander weinig kans, het werd een snelle en eenvoudige 4-0 overwinning. JC1 ging op bezoek bij Kidang JC1, helaas konden ze niet met de tegenstander mee, dus helaas 4-0 verlies.

Open Eetcafés

Lingewaard

LINGEWAARD - De komende periode organiseert SWL weer Open Eetcafés in Lingewaard. Je kunt terecht bij de volgende eetcafés om gezellig samen een vorkje te prikken:

Maandag 16 maart - 17.30u - Providentia, Dorpsstraat 5, Gendt

Dinsdag 17 maart - 17.30u - SWL, Cuperstraat 9, Bemmel

Donderdag 19 maart - 17.30u - Providentia, Dorpsstraat 5, Gendt

Voor vijf euro kunnen inwoners van Lingewaard aanschuiven voor een lekkere maaltijd (inclusief koffie na afloop) die geheel bereid wordt door vrijwilligers. "Wij vragen deelnemers gepast geld mee te brengen." De zaal gaat om 17.00 uur open. Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden van maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via het SWL Meldpunt: 088 2552555.

Inschrijvingen buiten deze tijden, via voicemail of via mail worden niet geaccepteerd. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen wordt aangeraden om op tijd te bellen. "Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je je aanmelden voor de week er op." Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.