Afbeelding
Foto:

Roparun team-031 op andere datum Lentekriebels Angeren

Spinningmarathon

tegen kanker en ALS

ANGEREN - In verband met het protocol aangaande het coronavirus, wordt het jaarlijkse evenement de Lentekriebels verschoven naar zaterdag 20 en zondag 21 juni.

Roparun team-031 staat ook dit jaar weer op de Angerense Lentekriebels met het onderdeel spinningmarathon. Op zondag 21 juni vanaf 12.00 tot 16.00 uur kun je de sportieve uitdaging aangaan om zoveel mogelijk kilometers te spinnen voor het goede doel.

Deelname kan ter plekke gebeuren. Onder begeleiding en controle van een professionele coach word je uitgedaagd om je sportieve grenzen op te zoeken. De opbrengst van deze marathon is voor Roparun team-031, die hiermee het leven van mensen met kanker wat probeert 'op te vrolijken'.

Dit jaar stelt Roparun team-031 vijf spinfietsen beschikbaar aan het goede doel ALS. Van deze ernstige aandoening van het zenuwstelsel is de oorzaak tot nu toe onbekend. Er moet nog veel onderzoek naar worden gedaan. Bram Emmerzaal uit Angeren lijdt aan deze ziekte. Roparun team-031 wil hem en al zijn lotgenoten ook graag ondersteunen.

Durf je het aan… spin mee tegen kanker en ALS in Angeren op de Molenstraat op zondag 21 juni van 12.00 tot 16.00 uur.