Van 19 tot en met 25 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. We zitten in het staartje van het teken vissen. Nog even over gezondheid en vissen. Nederland is een vissenland en als echte globetrotters nemen we van alles mee uit het buitenland; van bedwantsen tot en met corona. Als vissenland zijn we extra kwetsbaar. Niet voor niets heeft een vissenstad als Tilburg de meeste corona-gevallen. Het enige dat echt helpt is zeer zorgvuldige hygiëne!


RAM van 21 maart t/m 20 april
Komende vrijdag begint de lente en dus ook de ramperiode van dit jaar. Dat gebeurt met een extra hoeveelheid energie. Het is een goede zaak om die meteen om te zetten in lichamelijk activiteit. Volgende week maandag staan de sterren slecht voor eventuele strijd. Dat dreigt dan uit de hand te lopen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op vrijdag ben je vooral ontevreden. Het leven zou best wel wat rustiger en meer ontspannen mogen zijn naar jouw smaak! Na een toch wel rustig weekend is er volgende week maandag genoeg ruimte om van het leven te genieten. Maar pas op voor onmatigheid! Verleidingen zijn dan supergroot.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Het einde van de week is uitermate rustig. Té rustig naar jouw smaak. Op zaterdag lopen gevoelens en gedachten door elkaar heen. Grote kans dat je té emotioneel reageert. Op zondag heb jij vooral aandacht voor jouw netwerk/vriendenkring. Het is goed om met hen dan veel tijd door te brengen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag en vrijdag ben jij vooral bezig om een veilig heenkomen te zoeken. Je sluit je bewust af! Zaterdag is een sociale dag en jij praat dan honderduit. Volgende week maandag ben jij hypergevoelig maar laat je allerlei kansen niet liggen. Op dinsdag heb jij de touwtjes strak in handen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag ben jij een echte regelneef. Je doet dat goed! Het begin van de lente op vrijdag geeft jou ook een hoop extra energie. Je hebt er (weer) zin in. Volgende week dinsdag kies jij vooral voor het belang van de groep. En op woensdag kies jij op een creatieve manier voor jezelf.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Na een rustig einde van de (werk-)week ben jij op zaterdag vooral bezig met allerlei familie kwesties. Je bent weliswaar (zoals altijd) kritisch op anderen, maar je laat ook merken dat je bepaalde voorkeuren hebt. Op zondag krijg je te maken met andere denkbeelden die jou wel aanspreken.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aan het einde van de (werk-)week heb jij het zo’n beetje gehad met bepaalde mensen in jouw directe omgeving. Ze ontregelen naar jouw smaak jouw bestaan, en dat pik je niet. Volgende week maandag staan de sterren goed voor een romantisch samenzijn. Maak het op z’n minst erg gezellig!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende vrijdag voel jij je heel sterk. En je hebt uitgesproken gedachten over hoe jij bepaalde zaken aan wilt pakken. Meteen handelen is dan ook aanbevolen. Het ijzer is nu heet! Volgende week maandag staan de sterren min of meer goed om met vergaande maatregelen te komen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende vrijdag is een goede dag om met nieuwe dingen te beginnen. Jouw directe en spontane actie(s) hebben meteen effect. Volgende week maandag voel jij je heel ontspannen en kun je veel van de ander hebben. Op woensdag heb jij een heel persoonlijke mening uit te dragen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Komende donderdag sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Dat mocht wel weer eens een keer! Op zondag gaat jouw planeet Saturnus over naar het teken waterman. Daar verblijft hij gedurende drie jaar. Dat geeft mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering van jouw leven.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
De komende periode is goed om kleine stapjes voorwaarts te maken. Vanaf zondag gaat de planeet Saturnus voor drie jaar in jouw sterrenbeeld lopen. In die periode mag je blij zijn als je inderdaad kleine stapjes voorwaarts kunt maken. Het is een goede stand om situaties te bestendigen.


VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag sta jij ineens je mannetje (of je vrouwtje – womenpower!) Je komt op voor jezelf en je geeft duidelijk je grenzen aan. Na een rustig weekend ben jij op maandag heel vergevingsgezind. Je zoekt aansluiting. Volgende week woensdag kun jij je op een hele creatieve manier uitdrukken. Men ziet jou!