Mindset Wonen

NIJMEGEN - In de nieuwe Nijmeegse wijk Woenderkamp zal Mindset Wonen gebouwd worden, een woonproject dóór en vóór mensen met een lichamelijke beperking. Mindset Wonen is zelfstandig wonen, in een eigen appartement op maat, met ruimte voor ontmoeting en samen dingen doen.

De essentie van Mindset Wonen is de eigen regie over eigen leven, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelf bepalen hoe je leven er uit ziet, zelfstandig, meedoen in de samenleving, niet alleen maar samen met de andere deelnemers aan Mindset Wonen. ‘Samen zelfstandig zijn’ noemen we dat.

Mindset Wonen realiseert in samenwerking met Woningcorporatie Talis de appartementen in de Woenderkamp. Deze nieuwe Nijmeegse wijk is gelegen net over de Waal, tussen de Waalbrug en de Oversteek, vlakbij het NS-station Lent en andere stadsvoorzieningen. En vandaar is het maar een korte sprong naar het centrum van Nijmegen. De bouw start in 2020 en er zijn nog enkele appartementen vrij voor mensen die mee willen doen met Mindset Wonen.

Meer informatie: www.mindsetwonen.nl.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Op de homepage van onze website klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als er ruimte voor is zal de redactie uw bericht dan tevens plaatsen in de door u aangegeven regio's. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst, maar u kunt wel een (rechtenvrije) foto toevoegen. Bij vragen belt u: 0481-464770.