Theaterkerk gesloten

BEMMEL - Zoals iedereen inmiddels wel weet zijn er drastische maatregelen getroffen om het coronavirus te bestrijden. De Theaterkerk is daarom met onmiddellijke ingang gesloten voor alle evenementen en activiteiten. Deze maatregel duurt vooralsnog tot en met 5 april.


"Over de annulering van publieke evenementen worden belanghebbenden geïnformeerd door de organisatoren. Onze hoofdproducent TOP heeft alle kaarthouders van afgelaste voorstellingen afgelopen weekend een mail met nadere informatie gestuurd.

Kaartjes blijven geldig als er een alternatieve datum wordt gevonden voor geannuleerde voorstellingen. Filmkaartjes kunnen worden gebruikt bij andere filmvoorstellingen. Maar als zij dat willen, kunnen kaarthouders hun geld ook terug krijgen. Het kan zijn dat de mail van TOP bij sommigen in de 'spam' terecht is gekomen. Kijk dat even na als u gedupeerde bent.

We houden u via deze krant wekelijks op de hoogte van de ontwikkelingen. We hopen op uw begrip. Alleen samen kunnen we het coronavirus onder controle krijgen", aldus het bestuur Theaterkerk.