Afbeelding
Foto:

Energieloket zoekt energieambassadeurs


LINGEWAARD - Het energieloket Lingewaard gaat dit jaar extra activiteiten organiseren en zoekt daarom ambassadeurs.

Ambassadeurs zijn mensen met interesse in energie besparen. En die anderen in hun buurt met besparen willen helpen, om zo de energierekening te verlagen. Ambassadeurs krijgen een korte cursus, een eigen energiebespaarpakket en ondersteuning van een inspirerend team energieadviseurs. In ruil daarvoor zetten zij zich dit jaar een aantal dagdelen vrijwillig in. Ze maken deel uit van het team van het energieloket dat in 2020 naar de Lingewaardse kernen gaat.

Het energieloket wordt georganiseerd door de gemeente Lingewaard, lokale energiecoöperatie Lingewaard Energie en Avalon Advies. Meer informatie staat op www.energieloketlingewaard.nl, onder Lingewaard doet wat!

Ook iets onder de aandacht brengen?

LINGEWAARD - Het is mogelijk om de lezers van de papieren krant maar ook de bezoekers van onze website op de hoogte te brengen van uw bericht. Stuur uw bericht eenvoudig online in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Op de homepage van onze website klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als er ruimte voor is zal de redactie uw bericht dan tevens plaatsen in de door u aangegeven regio's. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst, maar uiteraard kunt u wel een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. Graag zelfs! De rest wijst zich vanzelf. Heeft u hulp nodig? Bel: 0481-464770, wij helpen u graag verder.