Het team van Obdam Financieel Advies. (foto: Sanne)
Het team van Obdam Financieel Advies. (foto: Sanne)

Uw financiële zaken gaan

bij ons gewoon door!

LINGEWAARD - Het zal u niet ontgaan zijn dat er de laatste weken veel veranderd is in verband met het coronavirus. Wij begrijpen dat deze onzekere tijd vragen oproept rondom uw (nieuwe) producten bij Obdam Financieel Advies.


"Wij, van Obdam financieel advies, staan nog steeds voor u klaar! Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur voor een onafhankelijk gesprek over verzekeringen, een hypotheek en/of een ander financieel product.

Om u optimaal van dienst te zijn bieden wij, naast onze reguliere afspraken bij ons op kantoor, ook online beeldgesprekken aan. Hiervoor hoeft u de deur niet uit omdat deze op afstand plaats vinden. Een mooie toevoeging aan onze dienstverlening!

De gemakken van een persoonlijk beeldgesprek voor u op een rij: - Samen kiezen we een moment wanneer het u uitkomt.; - U hoeft het huis niet uit.; - Nog steeds het persoonlijke contact wat u van ons gewend bent.; - Inloggen in een veilige omgeving.; - U kunt mee kijken met uw adviseur.; - Documenten in een veilige omgeving uitwisselen.

Heeft u vragen of wil u graag een afspraak met ons maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0481 464855 of stuur een email naar info@obdamfa.nl.


Het enige wat u nodig heeft voor een persoonlijk beeldgesprek is een laptop, computer of tablet en een goede Wifi verbinding. Een webcam mag maar is niet noodzakelijk."