Afbeelding
Foto:

Ondanks de crisis gaan we door!

HUISSEN - De beautybranche zag er een paar weken geleden nog heel anders uit. Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty was net genomineerd voor de Beauty Awards categorie 'Newcomer of the Year' en nu kan ze haar vak niet meer volledig uitoefenen!


Wendy Meyer is erg teleurgesteld, maar tevens strijdbaar: ,,Net nu ik in de race zit voor de hoogste vakprijs van Nederland kan ik mijn vak niet meer volledig uitoefenen. Het behandelen van mijn klanten is mijn werk, dit mag nu tijdelijk niet meer!"

Zaterdag 28 maart werd duidelijk dat driekwart van de schoonheidssalons in deze zwaar getroffen sector geen aanspraak kan maken op de zo noodzakelijke maatregel. Maar Wendy laat zien dat ze creatief en veerkrachtig is. Nieuwe manieren worden uitgevonden om de klant te blijven voorzien van goed huidadvies door middel van een online huidadvies gesprek via een videocall, workshops via een webinar, nieuwsbrieven, home treatments, en productverkoop via de webshop. Want ook nu, misschien wel juist nu, is er een duidelijke behoefte aan goede huidverzorging. Begeleiding hierbij is belangrijker dan ooit!

Wendy zegt hierover: ,,We zitten allemaal veel meer binnen en dat maakt onze huid droger. Het persoonlijk contact is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Hoe fijn is het om nu een goed advies te krijgen over je huid en daar de juiste producten bij te laten aansluiten!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan verbetering door onder andere online trainingen te volgen, acties op te zetten en nieuwe plannen te maken. Dat is niet uit angst om stil te blijven zitten, maar om vooruit te denken en te zorgen dat ik hier sterker uit ga komen! Ook nu probeer ik mijn klanten op de beste en meest veilige, maar ook persoonlijke manier te bedienen.”

Als je nu via de webshop (www.perfectskinenbeauty.nl/webshop) producten bestelt, is de bezorging gratis. Bovendien ontvang je bij aankoop van twee producten een kadobon van 15,00 euro, die je kan gebruiken voor een behandeling!

Wendy Meyer, Uw Huidspecialiste; Perfect Skin & Beauty.