Afbeelding

Plan jouw badkamer-online-adviesgesprek

bij Sanidirect Duiven

DUIVEN – Sanidirect Duiven is de inspiratiebron voor badkamer en toilet. Stel je je bezoek aan de winkel liever uit vanwege het coronavirus? Dat begrijpen wij volledig! Daarom bieden wij vanaf nu ook een online adviesgesprek aan. Gepast advies op gepaste afstand, waar en wanneer het jou uitkomt!

Wat houdt een online adviesgesprek in? We luisteren naar je wensen voor jouw nieuwe badkamer of toilet en we maken samen met jou een badkamerontwerp. Daarnaast helpen we je met het kiezen van de juiste producten en schetsen vrijblijvend het kostenplaatje.

Hoe kan ik me voorbereiden? Vul je gegevens in op www.sanidirect.nl/online-adviesgesprek en wij nemen contact met je op! Heb je al foto’s ter inspiratie, bijvoorbeeld via Pinterest? Upload deze via hetzelfde online-invulformulier. Wellicht heb je al een 3D-ontwerp via onze website gemaakt? Deze kan je deze ook uploaden via het formulier. Ook is het mogelijk ons een mail te sturen via duiven@sanidirect.nl.


Telefonisch advies
Je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen op 026-3791309. Wij helpen je graag met het geven van advies of het plaatsen van een bestelling. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.


Bij Sanidirect maak je van jouw badkamer iets bijzonders! De badkamers variëren van luxueuze designs tot budgetoplossingen die volledig aan de laatste trends voldoen.

Sanidirect Duiven, Nieuwgraaf 46, Duiven.