Afbeelding
Foto:

De huizenmarkt blijft goed lopen

in tijden van het coronavirus

HUISSEN - Dit voorjaar ziet er anders uit dan anders. De zon schijnt, maar de straten zijn rustig. Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep, maar wat doet het met de huizenmarkt?


Tot nu toe is er weinig veranderd in de huizenmarkt. Er is namelijk nog steeds een tekort aan woningen en de hypotheekrente is nog steeds aantrekkelijk en laag. Waar eerst twintig bezichtigingen aan één woning werden gepland, zijn dat er nu misschien tien. Hier kun je uit opmaken dat vraag en aanbod iets meer in evenwicht komt. Een koper maakt daardoor meer kans op een woning die in de verkoop staat.


Net zoals anderen houdt ook Ron Pieters Makelaardij de ontwikkelingen en berichtgeving nauwlettend in de gaten. De richtlijnen van het RIVM en de NVM brancheorganisatie worden nageleefd om verspreiding van het virus te voorkomen. Op deze manier kunnen we nog steeds bezichtigen, taxeren en woningen verkopen. We merken dat iedereen begrip heeft voor deze richtlijnen en deze ook opvolgt. Heel fijn want zo kunnen we met elkaar de huizenmarkt draaiende houden. Zoals altijd nemen wij de tijd en steken we energie in het verkoopproces. Alleen nu met wat meer afstand van elkaar. Heb je vragen of advies nodig? Je kunt ons bereiken via 026 3886683 of per e-mail info@ronpietersmakelaardij.nl.