Afbeelding

Beddenspecialist Topslapen Arnhem en Elst is ‘gewoon’ open en past bijzondere UV-licht behandeling toe in strijd tegen virussen

ARNHEM/ELST - De winkels van Beddenspecialist Topslapen zijn tijdens de coronacrisis ‘gewoon’ open. Om de klanten een zo veilig mogelijk gevoel te geven bieden zij een heel pakket aan hygiënemaatregelen aan. Alle matrassen en hoofdkussens waarop in de winkel door klanten gelegen wordt, worden daarna behandeld met een UV-licht. Hierdoor zijn deze producten voor 99,9% bacterie- en virusvrij en kunnen andere klanten hier ook weer gerust op proefliggen. Daarnaast doen zij een handdoekje over het kussen voor extra bescherming die de klant vervolgens mee naar huis krijgt.


Charlotte Melis van Beddenspecialist Topslapen over deze speciale aanpak: “Juist in deze tijd is het heel belangrijk dat mensen goed slapen en uitgerust wakker worden en daarom zijn we met onze winkels open gebleven. We hebben nagedacht hoe we de beste hygiëne-ervaring en bescherming kunnen bieden aan onze klanten. Naast alle RIVM-maatregelen die we uiteraard ter hand nemen, laten wij bijvoorbeeld maar één klant per 25 m² toe in plaats van één klant per 10 m². Daarnaast bieden we onze klanten de mogelijkheid om een Privé Advies Afspraak in te plannen op het moment dat het hun uitkomt.

Wij vertrouwen erop dat door deze maatregelen onze klanten onze winkels blijven bezoeken en wij het gebruikelijke, persoonlijke advies op maat aan onze klanten kunnen blijven geven.”

Kijk voor de actuele en aangepaste openingstijden en voor het maken van een Privé Advies Afspraak op:
www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem/ of www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst/


Beddenspecialist Topslapen Arnhem en Elst, telefoon: 026 4422777 of 0481 745749.