Afbeelding
Foto:

Start verkoop

Vleumingen-West Gendt

GENDT - Op 18 april start de onlineverkoop van de eerste 33 woningen van de bijzondere nieuwbouwwijk Vleumingen-West in Gendt. Hier ontwikkelt Hendriks Bouw en Ontwikkeling 58 nieuwe, grote woningen in een gevarieerd aanbod dat bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen en patiowoningen. De wijk is bijzonder ruim opgezet en krijgt een heel eigen karakter.


Dorpse nostalgie vind je terug in de dorpse gemoedelijkheid die de wijk kenmerkt. Met heel veel groen in de vorm van knusse hofjes, groene hagen en bomen, daarmee aansluitend bij de landelijke omgeving met onder meer natuurgebied de Gelderse Poort. Ook de architectuur is karakteristiek. Deze is gebaseerd op de dorpse traditie en toch eigentijds, met een afwisseling in topgevels, erkers en grote raampartijen. Het metselwerk is ambachtelijk en van verschillende kleuren.

De wijk ligt aan de rand van het historische Gendt, op fiets- en loopafstand van het gezellige centrum. Bovendien ligt Nijmegen op slechts vijf kilometer afstand en ben je in twintig minuten in Arnhem. Vleumingen-West biedt zijn bewoners wonen zoals zij dat willen. In de eerste plaats door de grootte van de woningen, die alle gasloos zijn. Elke woning heeft standaard drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een vierde. Daarnaast heb je veel vrijheid om je woning naar eigen wens in te delen. Je kunt ervoor kiezen om je garage bij je woning te betrekken, of te gaan voor een uitbouw of dakkapel. De aantrekkelijke variatie in typen woningen geeft iedereen een unieke kans hier zijn droomwoning te vinden. Of je nu starter bent, ruimer wil wonen of op zoek bent naar een levensloopbestendige woning.

Als gevolg van de huidige Coronacrisis zal de verkoop van de eerste 33 woningen uit Fase 1 online van start gaan, via de website op 18 april om 12.00. Is je belangstelling gewekt? Kijk dan voor meer informatie op www.vleumingen-westnl of neem contact op met de makelaar Klarenbeek Vastgoed, 0481 483122 of Guijt Makelaardij 0481 427777.