Van 16 t/m 22 april

Het huidige sterrenbeeld is RAM. De ram is niet echt een sociaal wezen. Hij doet het liefst dingen in z’n eentje. Hij heeft ook niet graag pottenkijkers als hij bezig is. In de liefde is de ram snel verliefd. Maar dat kan strovuur zijn en dus zo weer weg. Seks boeit hem wel, maar van voorspel en naspel heeft ie nog nooit gehoord. Gevoelens uiten is niet z’n sterkste kant. De ram verovert graag maar het hebben van de zaak is vaak het einde van het vermaak.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Komende donderdag ben jij vliegensvlug op je teentje getrapt. En jouw reactie is dan ook onmiddellijk en emotioneel. Het komende weekend neem je de tijd om bij te praten met Jan en alleman. Volgende week dinsdag krijg je de kans om je gevoelens te ventileren bij een goede vriend.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag heb je de neiging om veel (teveel?) geld uit te geven. Let goed op dat je de bodem van de schatkist niet bereikt! Zaterdag is een hele goede dag om met jouw vrienden ervaringen van de afgelopen tijd uit te wisselen. Zondag wordt het weer stierentijd en geniet jij van de lente!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag geef jij een vriend(in) een hele wijze raad. Het komende weekend staat helemaal in het teken van jouw relatie(s). Zaterdag ben jij heel zacht en toegankelijk en op zondag wil je de ander veroveren. Volgende week dinsdag en woensdag ben jij vooral heel emotioneel en zelfs kwetsbaar!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Komende donderdag ben jij heel puntig, maar wel op een vriendelijke manier. Tijdens het weekend, maar vooral op zondag, ben jij uiterst gevoelig. Als jij je even terug trekt dan heb je de rust om een paar beslissingen te nemen. Volgende week dinsdag heb jij hele heldere gedachten die je graag deelt.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag zit jij op één lijn met een betrokken familielid. Vanaf zondag neem jij je voor om zoveel mogelijk van de mooie kanten van het voorjaar te genieten. Rond volgende week dinsdag is er kans op een conflict met een instantie. Jij schreeuwt in ieder geval moord en brand en dat wordt gehoord!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Een lang gesprek op donderdag krijgt zelfs filosofische kanten. Dat zijn we van een nuchter iemand als jij niet gewend. Tijdens het weekend besteed jij vooral aandacht aan diegene waar je het meest om geeft. Volgende week woensdag ben jij weer eens degene die andermans troep op moet ruimen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag zie je bepaalde mensen hele domme dingen doen. Je bidt er bijna om dat ze verstandig zouden handelen. Zaterdag ben jij heel communicatief en praat je honderduit met een goede vriendin. Volgende week dinsdag heb jij bemoedigende woorden voor een bepaald familielid.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende donderdag moeten er bepaalde gevoelens uit. Pot die dan ook niet op en zoek iemand uit die jij vertrouwt om het mee te delen. Aanstaande zondag ben jij heel open over wat er allemaal in jou omgaat. Volgende week dinsdag lopen jouw zaakjes heel soepel en boek jij veel vooruitgang.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende donderdag lukt het jou om ingewikkelde zaken op een hele beknopte en overzichtelijke manier naar buiten te brengen. Vrijdag loop je tegen een materieel probleem aan. Blijf er nuchter onder, schutter! Zondag is echt heel gezellig en op woensdag ben jij ineens heel gevoelig.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Tot en met het weekend is het erg rustig in jouw bestaan. Dat geeft je de tijd om bepaalde zaken goed te overdenken. Rond volgende week dinsdag is er iemand die jou wel even wil vertellen hoe bepaalde zaken moeten. Je ervaart dat als een soort dwang, en dat pik jij van niemand.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tot en met zondag loop jij je een beetje te vervelen. Lees een goed boek of kijk naar een onderhoudende film. Volgende week dinsdag sta jij alleen in een krachtmeting met iemand die nogal dictatoriaal in het leven staat. Nu ben jij heel vrijheidslievend dus die vlieger gaat bij jou niet op.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag heb jij volop praatjes maar op vrijdag loop je een beetje te sippen. Aanstaande zondag ben jij hypergevoelig! Minimaliseer dan de hoeveelheid indrukken die je te verwerken hebt. Het is niet erg om even kluizenaartje te spelen. Volgende week woensdag ben jij in een hele open bui.