Tafeltennissen

na het corona-tijdperk

BEMMEL - In deze gekke tijd staan de sportactiviteiten even stil. Maar het is wel een mooi moment om goede voornemens te maken. Welke sport zal ik eens gaan doen na het corona-tijdperk? Misschien is tafeltennis wel dé sport voor u.


We hebben allemaal wat tafeltenniservaring, doordat we op vakantie wel eens een balletje hebben geslagen. Maar het is ook heel fijn dat deze sport wekelijks te spelen is in ons eigen Bemmel. Zodra samen sporten weer mag, kunt u aansluiten bij de leden van tafeltennisclub Essentia in Bemmel. Ze oefenen elke vrijdagavond (jeugd en senioren) in de Schaapskooi in Bemmel. Op dinsdagmiddag is er ook een mogelijkheid om een balletje te slaan met 55+ers.

Het is natuurlijk nog onduidelijk wanneer de sport weer wordt hervat, maar hierover wordt gecommuniceerd via de krant en social media. Zodra er weer wordt gespeeld bent u welkom om ook eens een balletje te komen slaan.

Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur een bericht via de Facebook-pagina van TTV Essentia.