Van 23/4 t/m 29/4

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. Qua karakter is de stier heel rustig en kalm. Sommigen noemen de stier lui, maar het is hét teken van genieten van het goede leven. Ze zijn dol op tuinieren en houden van bloemen. Het is ook een koppig teken. Waar anderen afhaken gaan zij door. Ze hebben iets met geld. Vandaar dat ze goede economen zijn. Marx was econoom én stier!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend ben jij lichtgeraakt. Maar in het weekend ben jij vooral relaxed. Zeker als je iets onder handen hebt! Rond volgende week dinsdag heb jij veel voor de ander over. En je vindt het heerlijk om uitgebreid met anderen te kletsen. Jij interesseert je voor alles wat de ander meemaakt.

STIER van 21 april t/m 21 mei
In het weekend probeer jij zo goed mogelijk te relaxen. Maar zorgen over geld en inkomen maken dat zeer moeilijk. Je probeert het zoveel mogelijk van je af te zetten. Denk in mogelijkheden, stier! Volgende week woensdag is de communicatie met anderen moeizaam. Dat ligt echter niet aan jou.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Tijdens het komende weekend heb jij grote moeite om je aan de regels te houden. Jij vindt die erg overdreven. Pas op, want besmetting zit in een klein hoekje. Volgende week dinsdag moet jij ergens hard aan trekken. Maar jij bedenkt voor dit ‘project’ slimme trucjes om hier snel klaar mee te zijn.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op donderdag brengt nieuwe en spannende dingen met zich mee. Daar heb jij het tot volgende week erg druk mee. Aanstaande zondag is er iemand die graag met jou mee wil doen. Na het weekend loopt dit op rolletjes, maar op woensdag heb jij wel veel twijfels en vraagtekens.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De nieuwe maan op donderdag maakt je onzeker. Niets voor jou! En dat blijft op vrijdag nog even doorwerken. Je bent zelfs erg chaotisch en dat kennen we niet van jou. Op zondag heb jij een heel goed plan dat voor velen een uitkomst kan zijn. Het is zo goed dat je het wel van de daken kunt schreeuwen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tijdens het komende weekend ben jij in een baldadige bui. Pas wel goed op jezelf, maagd, want jij wil niet jezelf of anderen in gevaar brengen. Volgende week dinsdag heb jij een zware klus te volbrengen. Maar dat heeft geen invloed op jouw gemoed. Je moedigt zelfs anderen aan om door te gaan.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Gedurende het komende weekend heb jij de allerbeste bedoelingen en wil je anderen vooruit helpen. Maar die goede bedoelingen worden niet begrepen. Daar baal je heel erg van. Toch laat jij je niet van je stuk brengen. Volgende week woensdag is er sprake van verwarring door onduidelijke communicatie.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op zaterdag heb jij de neiging om iets op te kroppen. Dat maakt jou erg onrustig en anderen hebben dit goed in de gaten. Erover praten is altijd beter! De kalme zondag leent zich daar uitstekend voor. Volgende week dinsdag heb jij in ieder geval veel praatjes maar zijn je adviezen zeer spits.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande zaterdag ben jij in een hele luchtige en vrolijke bui. Maar op zondag slijp jij de messen bij een verhitte discussie. Wanneer ga jij nu eens accepteren dat er evenveel meningen als hoofden zijn? Volgende week woensdag zit jij met ernstige twijfels over een paar zaken. Deel die met een ander.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Zaterdag ben jij in een heel ontspannen stemming. Maar op zondag frons jij je wenkbrauwen. Je maakt je namelijk zorgen over bepaalde financiële zaken. Bedenk een praktische oplossing! Volgende week dinsdag druk jij je zo ingewikkeld uit dat anderen er helemaal niets van kunnen begrijpen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande donderdag heb jij een heel intuïtief moment. Je doorziet alles in één keer. Het komende weekend werp jij je op als initiatiefnemer en als spil voor een leuk alternatief idee. Helaas merk je dat er weinig tot geen belangstelling voor is. Volgende week dinsdag praat je alles min of meer dood.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag voel jij je niet gezien. Het zou echter kunnen dat jij jezelf niet ziet! Ga na waar jij behoefte aan hebt. Op zondag word jij erg verward van een discussie over zaken die eigenlijk niet zo belangrijk zijn. Volgende week dinsdag moedig jij jezelf aan om een eerste stap te zetten. Moedig!