Boek en sticker HKH. (foto: HKH)
Boek en sticker HKH. (foto: HKH)

Museum Hof van Hessen

komt naar u toe

HUISSEN - Bij het museum Hof van Hessen in Huissen eventjes langskomen is er nu helaas niet bij. Maar hebt u toevallig nu meer tijd om te lezen?


Bestel dan bijvoorbeeld het laatst verschenen boek 'Verwoesten en herbouwd Huissen'. Een van de andere uitgaven mag natuurlijk ook. Boeken, vlaggen, stickers, enzovoort zijn ook per mail te bestellen.

"Als service brengen we het in Huissen bij u thuis (in de brievenbus). Buiten Huissen wordt het per post verzonden. Alvast een Huissense vlag bestellen voor het moment, dat we van de coronamaatregelen verlost zijn? Dat kan natuurlijk ook.

Bij dit alles steunt u zo ook het museum in deze bijzondere tijd. Als u een email stuurt naar museum@huessen.nl nemen we contact met u op."

Oud papier Haalderen

HAALDEREN - Velen zullen het via de afvalwijzer en social media misschien al vernomen hebben, het oud papier gaat weer opgehaald worden.


Remondis zal dit voor de maanden april, mei en juni in verband met veiligheid/gezondheid van de vrijwilligers op zich nemen. De eerstvolgende ophaaldag is woensdag 29 april. "Wilt u er voor zorgen dat het oud papier in gesloten dozen voor 7.30 uur 's ochtends aan de straat staat?" Het oud papier blijft ten goede komen aan basisschool De Wieling in Haalderen.