(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster) Foto:

Bloemenkwekerij Jos Mom
zet rolt de bloemetjes buiten!

HUISSEN – Uit eigen ervaring weet bloemenkweker Jos Mom dat een goede gezondheid ieders rijkste bezit is. Om voor u en henzelf de seizoensverkoop 'corona-veilig' te laten verlopen, is er daarom een verantwoorde manier bedacht. Een manier... die op rolletjes loopt!


“Op onze locatie aan De Geer 20 hebben we op ons buitenterrein een 100 meter lange rollerbaan aangelegd. Vanuit de kas plaatsen we daar continu trays met planten op, die we zo de baan op naar buiten rollen. Via onze voorgestelde buitenroute, kan men met een winkelwagen langs de rollerbaan om eraf te halen waar de keuze op valt”, legt zoon Michel enthousiast uit. Ook op de locatie aan de Papestraat 4A zijn er maatregelen getroffen, zodat u op veilige afstand van elkaar planten kunt komen uitkiezen.

Jos Mom biedt keuze uit ruim 200 soorten planten. “En die zijn dit jaar extra voordelig geprijsd”, laat Michel weten. “Drie hortensia's kosten samen slechts 7,50 euro en twee grote hangplanten neemt u mee voor maar één tientje.” Natuurlijk is ook het assortiment balkon- en terrasplanten weer zeer ruim. De welbekende Surfinia, de Bacopa en de Million Bells bijvoorbeeld, gaan per tray van 10 stuks, evenals de geraniums, voor 7,50 euro van de rollerbaan. Alle planten komen van eigen kweek, zijn stevig en geven grote bloemen waar u lang plezier aan beleeft. Of waar u iemand anders een plezier mee doet. Met een prachtige XL-Hortensia voor 7,50 euro laat u in deze tijd misschien wel een traantje van blijdschap over iemands wang rollen...

Bloemenkwekerij Jos Mom is iedere dag geopend, ook op zon- en feestdagen. Tussen 9.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom aan De Geer 20 en aan de Papestraat 4A in Huissen. www.bloemenkwekerij-josmom.nl.