(foto: Pip Erken)
(foto: Pip Erken) Foto: PIP ERKEN

Werkt u thuis door?

Dan werkt Mattijssen aan uw kantoor

BEMMEL – “Het periodieke onderhoud op werkplekken, zoals kantoren en schoolgebouwen, kan door ons nu nog efficiënter worden georganiseerd”, legt Harry Mattijssen uit. In de planning van het gelijknamige schildersbedrijf worden extra klussen in deze periode ingepast.


Voor zowel bedrijven als voor scholen is het prettiger als schilderswerkzaamheden worden gedaan als er (bijna) niemand gebruik hoeft te maken van de te schilderen ruimtes. Deze periode biedt dan ook de mogelijkheid om van een nood een deugd te maken. “Onderhoudswerkzaamheden gaan gewoon door”, vertelt Harry. “Ruimtes waar schilderswerkzaamheden normaliter lastig in te plannen zijn, zoals kantoren, klaslokalen en productie-afdelingen, daar worden we nu voor ingeschakeld”. Het nalaten van onderhoud van schilderwerk, kan uiteindelijk extra onkosten veroorzaken. Dat is onnodig en kan voorkomen worden.

Het zijn overigens niet alleen werkplekken waar Mattijssen nu efficiënt aan de slag kan, maar ook op sportcomplexen. De tribunes, kleedkamers en de kantine worden nu immers niet gebruikt. Schildersbedrijf Harry Mattijssen biedt voor ieder project een totaalpakket: 'Mattijssen Compleet'. Harry: “Men kan bij ons terecht voor verschillende specialisaties. Van stuc- en schilderwerk tot renovatie en timmerklussen. Maar ook voor gordijnen, vloeren, beglazingswerk en persoonlijk interieuradvies. We bieden alle disciplines onder één dak.”

De slogan: 'Schildersbedrijf Mattijssen, meer dan...' past dus als een (verf)bus! “Tijdelijk thuis werken is prima, maar ik hoor van veel mensen dat ze ook graag weer naar kantoor gaan. Dan is het fijn als dat kantoor bij terugkomst er weer fris en nieuw uitziet, zodat men zich straks 'thuis' voelt op kantoor”, sluit Harry af. Voor al uw vragen of voor het inplannen van uw klus staan de medewerkers van Mattijssen graag voor u klaar. Ook nu. Bel: 0481 464814 www.mattijssen.com.