Afbeelding

Kortingsactie bij Mattijssen Verf & Wonen

Als de zon straalt... kan raamdecoratie schitteren

BEMMEL – Als u thuis achter uw laptop uw werk moet doen, dan is het handig als u die heerlijke zonnestralen even kunt weren. Met de juiste raamdecoratie bepaalt u zelf de lichtinval in huis. Een kortingsactie op raamdecoratie komt dus goed van pas. Nu bij Mattijssen Verf & Wonen, uw 'Mr. Woon Specialist'.


Mr. Woon Specialist? Jazeker, Mr. Woon is een landelijke organisatie waarbij zich woonwinkels met een hoog servicegehalte en kwaliteitsniveau kunnen aansluiten en Mattijssen hoort daar bij! Dat is ideaal, want via Mr. Woon biedt Mattijssen u een extra inspiratiebron en de mogelijkheid u uitgebreid te informeren op het gebied van interieurstyling. Zo ook over raamdecoraties, waarop Mattijssen nog tot eind mei liefst 15 procent korting geeft.

Sabine Janssen is in de Woonwinkel van Mattijssen de spil van een vast team van stylisten en geeft u graag het gratis glossy woonmagazine Mr. Woon mee. “En om nog meer inspiratie op te doen, is het een aanrader om ook op www.mrwoon.nl te kijken”, legt Sabine uit. “Want op het gebied van raamdecoratie is er namelijk niet alleen veel keuze in soorten, maar ook in materialen en kleuren.” Van rol- en vouwgordijnen tot horizontale jaloezieën en overgordijnen, voor iedere situatie is er een passende oplossing. Bovendien kan raamdecoratie naast een zonwerende werking ook nog voor andere doeleinden dienen. Zo is er bijvoorbeeld raamdecoratie die ook isolerend werkt of die een ruimte volledig kan verduisteren. Er zijn dus aardig wat bijzonderheden om over na te denken voordat u een keuze maakt en... het assortiment bij Mattijssen is zeer ruim. Eerst ideeën opdoen? Kijk op www.mrwoon.nl en volg Mattijssen op Pinterest, op Facebook en via de Blogs op www.mattijssen.com Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Dorpsstraat 22 in Bemmel. T: 0481 464214.