Dorpshuis De Tichel mist u

HAALDEREN - "We zijn door de Corona omstandigheden al enkele weken gesloten. Duidelijk is dat we onze gebruikers, verenigingen en alle gasten missen. Hoe lang een en ander gaat duren is op dit moment nog niet bekend voor ons dorpshuis."


"Voorlopig moeten we alle richtlijnen van onze Ministers en RIVM blijven volgen. We missen de gezellige soosmiddagen en activiteiten van Bejaard maar Jong, de repetities van zangvereniging Cantilene, Vrouwenvereniging VVH, vergaderingen, dartsvereniging De Vliegende Pijl, damverenging Ons Genoegen, bingoavonden, biljartvereniging De Tichel, activiteiten van de Stichting Welzijn Lingewaard, cursussen en vergaderingen. Ook meisjesvereniging Sint-Dymphna heeft haar bijeenkomsten moeten opschorten. De bibliotheek is gesloten.

Alleen de maandagochtend prikpost van de trombosedienst is als vanouds van 8.30 tot 8.45 uur.

Graag hadden we iedereen persoonlijk willen benaderen, maar ook wij hebben mensen van de kwetsbare leeftijdsgroep in onze gelederen. Ook hebben we als dorpshuis geen namenlijsten van alle verenigingen die bij ons hun clubhuis hebben. We gaan ervan uit dat de verenigingen zelf contact blijven houden met haar leden. Samen moeten we deze tijd doorgaan komen en natuurlijk hopen we samen met u dat we elkaar in goede gezondheid terug gaan zien. We hebben als stichting een vlag gekocht bij het Rode Kruis (en hun hiermee gesteund) die fier aan de vlaggenmast wappert. Op de vlag staat: Samen doen voor elkaar."