Afbeelding
Foto:

Zeg het met bloemen

GENDT - We kunnen met de beste wil niet om de coronatijd heen. Thuisblijven is het advies. Bezoeken van meer dan drie personen is verboden. Zelfs geen bezoek aan oma en opa in het zorgcentrum of verpleeghuis. Een verjaardagsfeest met een cadeau en knuffel bestaat uit herinneringen. De anderhalvemetersamenleving hakt er in. De contacten zijn op afstand. Een knuffel of een hand geven is niet mogelijk.


Maar zeg het dan met bloemen, zegt Bert van Deelen van Kwekerij Arnhem - Nijmegen. “Bloemen brengen mensen tot elkaar, zeker in moeilijke tijden.” En juist in het voorjaar staan zijn kassen er uitnodigend bij. Zomerbloeiers staan en hangen aan het begin van een weelderige bloeiperiode. Tot in het najaar. Kwekerij Arnhem Nijmegen is klaar voor de anderhalvemetersamenleving, zegt Bert van Deelen geruststellend. Deuren gaan allemaal automatische open en de winkelwagens staan gedesinfecteerd gereed om mee te nemen. Maar vooral, er is in de wandelpaden voldoende ruimte om voor jezelf én andere bezoekers ‘veilig’ langs zomerbloeiers en kamerplanten te struinen.

De mogelijkheid bestaat de inkopen of bestelling gratis thuis te laten bezorgen. Kwekerij Arnhem Nijmegen heeft ook een webshop. www.kwekerijarnhemnijmegen.nl.