Van 30/4 t/m 6/5

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. De stier houdt van lekker eten, dus is het niet gek als ze banketbakker zijn of als kok in een luxe restaurant werken. Ze hebben iets met geld dus een baan in het bankwezen past goed bij hen. Maar ook in verzekeringen tref je heel wat stieren aan. Als ze studeren is dat meestal iets toegepast, een ambacht. Maar ze studeren hoger als het om economie gaat.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag 1 mei ben jij een tikje chagrijnig. Gedurende het weekend is het vrij rustig in je leven (saai!). Maar rond volgende week dinsdag voel jij je zo krachtig dat je aan iets nieuws gaat beginnen. Op woensdag pakt dat heel positief uit en kun jij al improviserend heel mooie dingen bereiken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Komende donderdag ben jij in staat om je heel krachtig met een ander te verbinden. Daar worden twee partijen heel blij van. Het weekend is kalm maar wel gezellig. Je geniet van het voorjaar. Volgende week maandag is erg verwarrend. Pas op met aankopen want het is snel een miskoop!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Donderdag moet je alles wel twee, drie keer uitleggen. Er is sprake van miscommunicatie. Op vrijdag is jouw geest zeer helder. Je hebt ingewikkelde zaken snel door maar je springt wel in je spreken van de hak op de tak. Volgende week maandag is er veel bewondering voor wat jij doet. Je glimt helemaal!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag zit zo’n beetje alles jou tegen. Tijdens het weekend loopt alles op rolletjes alhoewel je op zondag even snel in de war bent. Maandag en dinsdag zijn goede dagen om snel vooruit te komen met jouw werk. Volgende week woensdag moet je jouw plannen bijstellen want anders loopt het vast.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag zit het jou niet mee. En daar baal jij hardop van. Tijdens het weekend is alle gelukkig weer harmonieus en geniet jij van kleine dingen. Volgende week maandag praat jij honderduit. Je bent dan heel open over wat er allemaal in jou omgaat. Maar je bent dan wel heel breedsprakig.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag loopt er van alles in de soep. Maak je er niet al te druk over en slaap er een nachtje over. De volgende dag dient zich als vanzelf een oplossing aan. In het weekend is het lekker rustig en geniet je van je familie. Volgende week maandag ben jij het stralende middelpunt. Daar geniet je van.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Donderdag is een uitstekende dag om bestaande banden aan te trekken. Dat is genieten voor twee! In het weekend ben jij een beetje onrustig. Misschien is het de vooraankondiging van volgende week maandag. De dag waarop alles zo’n beetje misloopt. Niet geloven maar zien is dan het motto!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande donderdag heb jij mazzel. Het is een koopje waar je al lang op zat te wachten. Of het is een leuk contact waar je heel blij van wordt. Volgende week dinsdag ben jij zeer voortvarend bezig. En op woensdag heb je het ene na het andere geniale idee. Pas dat zo snel mogelijk toe, schorpioen!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tot en met aanstaande zondag is het erg rustig in jouw bestaan. Het is bijna saai te noemen. Gebruik de leegte om ook in je hoofd leeg te worden. Doe yoga of mindfullness. Maandag is een goede dag om over je gevoelens te praten. Dat maakt de ander ook praatgraag! Woensdag baal je van iemand.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op donderdag zit je vol met twijfels. Het niet vinden van een goede richting vind jij bijna angstaanjagend! Gebruik het rustige weekend om hier eens over na te denken. Op maandag gaat het gelukkig beter. Dat is te merken aan je positieve humeur. Op woensdag ben je erg terneergeslagen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag praat je honderduit, maar slechts weinigen kunnen jou volgen. Wat voor jou logisch is, is voor een ander hogere wiskunde! Tot en met maandag verlopen de dagen rustig en kom jij gestaag vooruit. Volgende week woensdag is een dag waarop jij snel moet handelen. Actie, keiharde actie!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag zit jij een beetje in de knoop. Mensen vragen jou allerlei dingen, maar je moet hen een antwoord schuldig blijven. Aanstaande zondag verveel jij je een beetje. Lees een boek of luister naar mooie muziek. Volgende week maandag ben jij erg teleurgesteld in iemands houding.