De schrijver met zijn boek. (foto: Hans Witjes)
De schrijver met zijn boek. (foto: Hans Witjes) Hans Witjes

Alternatieve presentatie en verkoop boek Hans Witjes succesvol

HUISSEN - Als gevolg van de coronacrisis zag de Huissense schrijver Hans Witjes de fysieke presentatie van zijn nieuwe boek 'Een kaping van klasse' niet doorgaan. Om dat boek toch onder de aandacht te brengen, besloot hij een digitale presentatie te houden via YouTube.


Die gaf hij op de vertrouwde wijze vorm, namelijk door de toelichting op het boek af te wisselen met de drie daarin verwerkte eigen liedjes. De presentatie is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=h0nmhSmlJVY&t=17s.

Omdat het op een normale presentatie volgende signeren en verkopen van het boek natuurlijk ook geen doorgang kon vinden, heeft Hans aan geïnteresseerden de mogelijkheid geboden om het boek aan huis bezorgd te krijgen. Door hem persoonlijk per fiets of buiten de regio per post. Daarnaast door het boek te koop aan te bieden via de Bruna en de Primera in Huissen en de Toren van Bemmel.

De alternatieve manier van presenteren en aan de man brengen is succesvol geweest, want er is al een groot aantal boeken verkocht. Mensen die ook belangstelling hebben kunnen het boek, dat 7,50 euro kost, rechtstreeks bij Hans bestellen via het mailadres hanswitjes49@gmail.com of kopen via een van de drie genoemde winkels.