Kersenfeest Gendt

en Triathlon afgelast

GENDT - Lange tijd hebben stichting Kersenfeest en stichting Duursport Gendt de hoop en het vertrouwen gehad dat we een oplossing voor beide evenementen konden vinden in lijn met de coronamaatregelen van de regering.


"Dinsdagavond 21 april werd onze hoop echter teniet gedaan door de verlenging van de maatregelen tot 1 september. Hierdoor kunnen wij dan ook niet anders dan alle evenementen en feestelijkheden rondom het Kersenfeest afgelasten.

We moeten met pijn in ons hart met deze jarenlange traditie breken, maar de veiligheid en gezondheid van alle inwoners van ons mooie Gendt, inclusief alle bezoekers die ons dorp altijd weten te vinden tijdens de feestelijkheden en de sportieve activiteiten in juni, staat zonder kijf voorop. Gezondheid is een groot goed dat we moeten koesteren.

De teleurstelling treft niet alleen ons als bestuur van stichting Kersenfeest, bestuur stichting Duursport Gendt maar ook onze vrijwilligers, de kermisexploitanten, standhouders braderie, de horeca en natuurlijk de organisatoren van dit jaar, volleybalvereniging Tweestroom en de Gendtse winkeliersvereniging.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet en stugge doorgaan met de voorbereidingen voor zover dit mogelijk was. Deze inzet was niet voor niets en zal bijdragen aan een nog mooier feest en sportieve uitdaging in 2021. We hopen u allen in goede gezondheid in 2021 weer van harte te mogen verwelkomen, dan kijken we gezamenlijk terug op een moeilijke en enerverende periode. Voor nu wensen we iedereen: Blijf gezond, blijf bewegen want volgend jaar zien we u heel graag alsnog."