Afbeelding

Lingewaardse sportverenigingen gestart!

LINGEWAARD - Bij de meeste buitensportverenigingen in Lingewaard zijn op woensdag 29 april de trainers begonnen met de eerste training!


De SWL Sportcoaches helpen alle betrokken partijen bij het volgen van de coronarichtlijnen. Dit is belangrijk om overdracht van het virus te beperken en de jeugdsport weer te kunnen opstarten.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen weer vrijuit gaan trainen en spelen, wel met afstand naar hun trainer/ster. Jongeren van 13 tot en met 18 mogen ook weer gaan trainen, echter wel op 1,5 meter afstand.

Verenigingen doen er alles aan de richtlijnen te hanteren. Met name communicatie richting trainers ouders en hun jeugdleden is op dit moment extra belangrijk. Alle bestuursleden, vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit!

Voor de binnensportverenigingen geldt dat ze voorlopig nog niet in hun sporthal of zaal terecht kunnen. Gelukkig zijn de meeste buitensportverenigingen solidair en kun je bij hen terecht als je een (alternatieve les) aan wil bieden. Sport je bij een binnensportvereniging? Je bestuursleden en trainers kijken op dit moment naar de (on)mogelijkheden.

Ben je lid van een (buiten)sportvereniging kijk dan even goed in je mailbox en/of de website van je club. Er wordt voor alle jongen tot en met 18 jaar trainingen georganiseerd.

Ben je geen lid van een club, ben je wel onder de 18 jaar, en wil je graag meedoen. Zoek een leuke vereniging in de buurt uit waar je graag bij mee wil trainen. Kom je er zelf of met je ouders niet uit neem dan contact op met sport- & cultuurcoach Thijs Sloot via mail: t.sloot@swlingewaard.nl of bel: 06 82336027.


Kaartjes en tekeningen gezocht!


ANGEREN - Vanwege het coronavirus mogen de bewoners van de RijnWaal Zorggroep op dit moment helaas geen bezoek ontvangen.


"Om hen op te vrolijken en een hart onder de riem te steken hebben wij een oproep aan iedereen: stuur of breng een mooie tekening of kaart naar onze locatie in Angeren: Julianastraat 16, 6687 BB Angeren. Wij zorgen ervoor dat de tekeningen en kaarten worden bezorgd bij onze bewoners op alle locaties. Dit zal gegarandeerd zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van onze bewoners! Alvast ontzettend bedankt!"