Dé Smaakcateraar biedt voor iedere gelegenheid een smaakvolle invulling: van hapje tot happening! (foto: Ilona Kuster)
Dé Smaakcateraar biedt voor iedere gelegenheid een smaakvolle invulling: van hapje tot happening! (foto: Ilona Kuster)

Dé Smaakcateraar lanceert uniek concept:

Dé BBQ-Box, al vanaf twee personen!

GENDT – Opnieuw laten broer en zus Roy en Jessy zien dat ze niet alleen het culinaire, maar ook het creatieve brein achter Dé Smaakcateraar zijn. Met klanten meedenken en ver vooruit denken dat is hun specialiteit. “En soms moet je 'out of de box' denken!”, zegt Roy met een knipoog.


Zowel een barbecue thuis als ook een bedrijfsbarbecue wordt meestal georganiseerd voor meerdere gasten. Met een groep vrienden, familie of collega's genieten van die heerlijke volle smaak van gegrilde gerechten, kan nu vanwege het coronavirus even niet. Maar dat kan natuurlijk wél gezellig met z'n tweeën of met je eigen gezin. Zet de barbecue maar vast klaar, want Dé Smaakcateraar biedt nu Dé BBQ-Box aan, al vanaf twee personen. Dé BBQ-Box is rijkelijk gevuld met dagverse ingrediënten voor een voortreffelijke barbecue thuis. Vlees en/of vis aangevuld met ambachtelijke salades, gekruid stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen; Dé BBQ-Box is er in vier varianten. “En voor liefhebbers van vegan of vegetarisch eten passen we de BBQ-Box uiteraard naar wens aan”, voegt Jessy er aan toe.

Voor werkgevers kan Dé BBQ-Box een origineel alternatief zijn voor de bedrijfsbarbecue dit jaar, namelijk Dé Bedrijfsbarbecue@home. Roy: “Wij komen op het bedrijfsadres en creëren daar een verantwoord BBQ-afhaalpunt. De medewerkers nemen de dagverse BBQ-boxen mee naar huis om daar in een kleiner gezelschap te tafelen met collega’s of familie. Als de medewerkers vervolgens een foto van hun barbecue-momenten op de social media posten, kunnen collega's toch een beetje met elkaar meegenieten. Dé BBQ-box is ook verkrijgbaar als giftcard voor particulieren en bedrijven. Deze is inwisselbaar bij ons op locatie.”



Van hapje tot happening...
Ook in een klein gezelschap zoals in deze coronatijd, kunt u groots culinair genieten van de kwaliteit van Dé Smaakcateraar. Bovendien is Dé BBQ-Box een blijvende service, dus dat wordt genieten op dagen zoals Moederdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren! www.desmaakcateraar.nl. Bezoekadres: Huigensstraat 10 Gendt. T: 0481 421334. E: info@desmaakcateraar.nl.