(foto: Jo de Haar)
(foto: Jo de Haar) Foto:

Geen Ponymarkt Bemmel

en Buitenzorg Kortebaandraverij

BEMMEL - In augustus dit jaar is het niet mogelijk evenementen te organiseren vanwege de coronacrisis. Dit betekent dat de ponymarkt met braderie, en de Buitenzorg Kortebaandraverij Bemmel dit jaar helaas niet door kunnen gaan.


"Wij begrijpen deze beslissing en snappen dat gezondheid nu de hoogste prioriteit heeft. Het is heel jammer, maar met nog zoveel onzekerheid is het onverstandig om veel mensen met grote activiteiten, zoals een ponymarkt en kortebaandraverij, naar ons toe te halen."

Geen activiteiten, dit zal een vreemd gevoel geven op 10 en 11 augustus, de dagen waarop normaal gesproken de activiteiten zouden plaatsvinden. Maar, het is nu even niet anders. “Wij gaan ons nu richten op de activiteiten in 2021”, zo stelt de voorzitter van de organisatie Bemmelse Paardendagen, “en hopen volgend jaar weer de activiteiten te organiseren waar iedereen van kan genieten.”

Wij zien iedereen graag in goede gezondheid volgend jaar op de Buitenzorg Kortebaandraverij Bemmel en tijdens de Ponymarkt.