Corry bij Slimmer-fit. (foto: Steph Driessen)
Corry bij Slimmer-fit. (foto: Steph Driessen) Steph Driessen

Wanneer mogen we

weer gaan sporten?

LINGEWAARD - In deze coronatijd hebben de sporscholen en sporters het erg moeilijk. Net als veel andere bedrijven.


"Ze kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en mogen ook wel even in het zonnetje worden gezet. Ondanks dat ze gesloten zijn gaan we/zij niet bij de pakken neerzitten. Slimmer-Fit stuurt ons informatie om thuis te bewegen, Video's en apps, voedingstips om gezond en fit te kunnen blijven. Hiervoor ben ik ze zeer dankbaar en wil ik ze daarvoor een compliment geven. Kijk erna uit om zo snel mogelijk weer bij Slimmer-fit te kunnen sporten. Hoop dan ook dat iedereen zijn/haar sportschool blijft steunen."

Ook uw bericht in de krant?

LINGEWAARD - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto uiteraard wel. Heeft u vragen? Belt u dan gerust even:
0481-464770 We helpen u graag verder.

Corry bij Slimmer-fit. (foto: Steph Driessen)