Sportfoto Angeren.
Sportfoto Angeren. Foto:

Lingewaard, beweegt u mee?

55plussers uit Lingewaard opgelet!

LINGEWAARD - Jordi Braam is, in samenwerking met Provincie Gelderland, Sport Welzijn Lingewaard en ouderen/sportverenigingen uit Lingewaard, gestart met Lingewaard Fit!


Wilt u in deze tijd ook blijven bewegen, maar wel met de juiste routes en begeleiding? Blijft u lekker in beweging en heeft u behoefte aan de juiste motivatie? Meld u dan aan om mee te doen met Lingewaard Fit. Al 60 personen hebben zich aangemeld om vanaf maandag 18 mei elke week 3 video’s en een fiets- en wandelroute te ontvangen.

Deze video`s zijn sportoefeningen die u eenvoudig thuis in de woonkamer doet. Gebaseerd op kracht en uithoudingsvermogen. De video’s worden gemaakt in samenwerking met verschillende ouderen sportverenigingen in Lingewaard. De oefeningen zijn op maat en voor elk niveau. Daarnaast krijgt u elke week 1 fiets- en wandelroute meegestuurd waarbij het begin en eindpunt in uw woonplaats ligt. Voor alle kernen van Lingewaard worden verschillende routes gemaakt. Uiteraard rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

U ontvangt tevens een telefoonnummer waarop u kunt bellen of Whats-appen voor extra advies en begeleiding. Een fysiotherapeut staat u dan te woord.

Ook worden er video’s gemaakt door diëtisten uit Lingewaard om u te informeren over gezonde en minder gezonde producten.

De duur van dit project is minimaal 6 weken. Is het een succes dan gaan wij hier uiteraard mee door. Er zijn geen kosten; u bepaalt zelf hoeveel, waar en wanneer u meedoet.

Meedoen? Meld u gratis aan via: info@Lingewaardfit.nl of kijk op www.lingewaardfit.nl