Van 21 t/m 27 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. De tweelingen is de kwikzilver van de dierenriem. Ze zijn overal tegelijk, en zijn een kei in het combineren van allerlei activiteiten. Ze zijn rap van tong maar je kunt je afvragen of ze altijd de waarheid zeggen. Ze weten van heel veel dingen een beetje. Een soort lopende encyclopedie dus. Ze kennen heel veel mensen dus als je iemand ergens voor nodig hebt vraag je het de tweelingen!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande zaterdag heb je een beetje een kort lontje. Je reageert in ieder geval heel emotioneel. Volgende week maandag ben jij een kei in het improviseren. Je krijgt daarmee de gekste dingen voor elkaar. Op woensdag heb je de neiging om zaken te forceren. Pas op want het kan kapot!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Komende donderdag ervaar jij een tegenvaller. Dat is jammer maar de leuke sociale contacten op vrijdag maken een hoop goed. Dat is namelijk onbetaalbaar! Volgende week maandag is een goede dag om een bepaalde relatie aan te halen. De ander is ook in de stemming om er meer van te maken.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Voor het weekend heb jij het ontstellend druk. Dat er op vrijdag ook sprake is van miscommunicatie is jammer, maar niet desastreus. Op zondag is er een wonderlijke communicatie waar jij weinig van begrijpt. Op maandag en dinsdag lig jij in de clinch met bepaalde maatregelen. Doe alles volgens ‘het boekje’.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op vrijdag komt met veel goede dingen. Alles wat je aanpakt loopt als een trein. In het weekend liggen conflicten op de loer. Gebruik je goede sociale vaardigheden op zondag om er toch iets van te maken. Dinsdag en woensdag zit je met een aantal dilemma’s. Knopen doorhakken dus!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vlak voor het weekend laat jij weer eens zien hoe goed jij kunt organiseren. En delegeren natuurlijk! Het weekend zelf gebruik je, terecht, om heerlijk te ontspannen. Even niets aan je hoofd en alleen maar dingen doen die jij leuk vindt. Volgende week woensdag ben jij in een hele goede bui.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Er gaat vlak voor het weekend wel het een en ander mis, maar dat zie je vooral als een uitdaging. Je gaat er in ieder geval met anderen samen flink tegenaan en dat geeft meteen resultaten. Na het weekend wil je dingen die op dit moment nu eenmaal niet kunnen. Leg je erbij neer en doe wat wel kan.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande donderdag ben jij heel teleurgesteld in iemand. Je had deze persoon wijzer ingeschat. Op vrijdag kun jij je hart ophalen tijdens leuke contacten en fijne gesprekken. Op zondag komen er heel wat emoties vrij. Maar dan in positieve zin. Op maandag is een bepaald contact nogal intens.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag weet je met een rake opmerking de spijker op de kop te slaan. Het weekend is een beetje ongemakkelijk vanwege het gezelschap. Maandag is spreken zilver en zwijgen goud, schorpioen. Volgende week woensdag kun jij een krachtmeting beter uit de weg gaan. Beter voor iedereen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag ben jij weer eens een spraakwaterval. Maar je hebt dan ook zinnige dingen te vertellen. Men hangt aan je lippen! Tijdens het weekend verveel jij je een beetje. Bedenk dat vervelen ook goed is! En je kunt altijd een boek ter hand nemen. Volgende week dinsdag schieten woorden echt tekort.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend valt er veel te organiseren. En dat doe je met verve! Iedereen in jouw omgeving accepteert jou als autoriteit en zaken lopen dan ook op rolletjes. Volgende week maandag weet jij allerlei ingewikkelde zaken heel goed uit te leggen. Op woensdag zit je met een vervelende keuze.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Of je het nu wilt of niet, jij moet op vrijdag belangrijke keuzes maken en beslissingen nemen. Dat het op jou neerkomt vind je niet zo fijn. Aanstaande zondag praat je honderduit maar kan vrijwel niemand jou volgen. Je neemt te grote denkspongen. Maandag ben jij degene die zijn woord houdt.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Hou donderdag de hand op de knip. Een aankoop kan uitlopen op een teleurstelling! Vrijdag zend jij tegenstrijdige signalen uit. Daardoor is iedereen om jou heen in de war. Zaterdag voel jij je door de ander gezien. Daar word je heel blij van. Op dinsdag kun jij je beter fysiek uitdrukken dan met woorden.