Afbeelding
Foto:

'Samen voor de zorg'-actie met Etos zeer geslaagd!

HUISSEN - "De actie die wij als Etos waren gestart om onze bewondering uit te spreken voor de zorg in Huissen is zeer geslaagd te noemen. De waardering die wij graag wilde geven samen met onze klanten aan de Buurtzorg Huissen is bij de dames en heer die er werken enthousiast ontvangen."


"Afgelopen donderdag hebben wij als Etos 56 goed gevulde tassen met diverse fijne producten afgeleverd bij het punt van de buurtzorg op de Loovelden. In de winkel was er een bedrag van bijna 1100 euro door onze klanten gedoneerd, maar ook producten zoals een douchegel, shampoo of lekkere handcrème werden er gegeven. Firma's zoals New Care, Golden Naturals en Isla die van onze actie hoorden, droegen ook hun steentje bij en natuurlijk hebben wij dit aangevuld tot een mooi pakket."

"Wij als Etos willen natuurlijk alle klanten bedanken die het samen met ons mogelijk hebben gemaakt om de Buurtzorg in het zonnetje te zetten, maar ook denken wij aan alle mensen die in Huissen in de zorg werken en dragen jullie een warm hart toe. Bedankt voor jullie goede zorgen, ook namens onze klanten!"