Afbeelding
Foto:

Co-Bus heeft het begrip 'Veilig' voorop staan

NIJMEGEN – Nu meer mogelijk is, kijken velen er naar uit om op vakantie te gaan in Nederland. Ook steeds meer landen denken er over om toeristisch verkeer binnen de grenzen toe te laten. Wordt de leefwereld toch weer groter voor de vakantieganger? Heleen en Arnold zwaaien de buscamperhuurders in juni uit, nu ze weer op pad mogen. Veiligheid bij reizen staat centraal deze tijd en dát kan met buscampers van Co-Bus die zelfvoorzienend zijn en waarmee je genoeg leefruimte om je heen kunt creëren.


Voor camperbezitters die hun eigen camper nu toch uit de stalling halen is veiligheid ook belangrijk voor het autodeel en zeker ook het camper (woon)deel. Als een camper wordt gestald einde van het jaar denkt men vaak bij onderhoud; dat doen we wel als we de camper weer gaan gebruiken. Realiteit is dat als de vakantiezin, zon en reizen roepen, het voorgenomen onderhoud van het camperdeel er nog wel eens bij inschiet.

- Het watergedeelte; zijn er geen lekkages, vooral na de stallingperiode.

- Werken accu’s en laadsystemen 230 / 12 volt en het zonnepaneel goed.

- Hoe is de conditie van de gasslangen en drukregelaar.

- Zijn luifel, fietsdrager, ladder of imperiaalbevestigingen nog wel stevig genoeg.

- De mankementen of het gemis van zaken die vorig jaar opgevallen waren.

Voorkomen is beter dan… Op Co-Bus.nl vindt u meer informatie. Geïnteresseerd of nog vragen, bel gerust: 06 49119396 / 06 12403209. Arnold en Heleen bespreken de mogelijkheden met u.