Afbeelding

Speelotheek weer open

HUISSEN - Sinds 6 juni is de speelotheek Zwaan Kleef Aan weer geopend, maar in aangepaste vorm. In de maanden juni, juli en augustus zijn wij alleen op zaterdag geopend van 10.00 - 11.30 uur.


In verband met de risico's voor wat betreft de 1.5 meter afstand in onze ruimte, is besloten op bestelling via het mailadres te gaan werken. "Daartoe hebben wij onze leden de indexlijsten van al ons speelgoed toegestuurd en daaruit kan een keuze gemaakt worden. Voor donderdag 24.00 uur besteld, dan kan het zaterdags opgehaald worden. Speelgoed inleveren kan ook op zaterdag. Het wordt niet direct gecontroleerd. Wij zetten het een paar dagen in quarantaine, waarna het door ons gecontroleerd wordt. Bent u geen lid en u wilt dat wel worden, dan kunt u contact opnemen via het mailadres; speelotheekhuissen@gmail.com. U ontvangt dan de informatie over hoe het in zijn werk gaat."

Speelotheek Zwaan Kleef Aan is gevestigd aan de Van Wijkstraat 31 in het gemeenschapshuis met ingang aan de zijkant van het gebouw (vroegere peuterspeelzaal).