Robin Haase nodigt je uit. (foto: KNLTB afdeling communicatie)
Robin Haase nodigt je uit. (foto: KNLTB afdeling communicatie) Foto:

Zin om een balletje te slaan?

GENDT - “Balletje slaan?” Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni doen. Deelnemen kan alleen, of bijvoorbeeld samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom. Ook bij de tennisvereniging in Gendt staan leden klaar om je op te vangen en met jou een balletje te slaan.


Wie mag er een balletje slaan? Iedereen is welkom, zowel jeugd als senioren, ervaring of geen ervaring. Mensen kunnen zich alleen of samen aanmelden. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. "Pak jij het racket aan? Schrijf je dan in via: https://www.wijzijntennis.nl. Na aanmelding wordt daar in overleg een schema van gemaakt." De campagne 'Balletje slaan?' is een initiatief van Wijzijntennis.nl, opgericht door vrijwilligers om het Nederlands tennis te promoten.


De missie van Balletje slaan?

Zoveel mogelijk mensen de baan op krijgen die: onvoldoende actief zijn, altijd al een balletje wilden slaan, tennis weer willen oppakken of hun eigen sport nog niet mogen beoefenen als gevolg van coronamaatregelen.

De charme van de tennisgemeenschap laten zien: gastvrij, laagdrempelig en sociaal verantwoordelijk.

De prachtige eigenschappen van tennis onder de aandacht brengen. Niet alleen is tennis supergezond en coronaproof: het is een sport voor de hele bevolking.