Van 26 juni t/m 2 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. De kreeft is een zorgzaam type. Het is dan ook niet gek dat velen in de zorg werken. Van thuiszorg tot en met de verpleging. Met hun moederlijke neigingen zien we ze ook vaak in de baby- en peuteropvang. Vroedvrouw is ook al een passend beroep. Ze werken ook graag als kinderarts of kinderfysiotherapeut. Ze bereiden graag eten en dus zie je ze ook in de horeca en in restaurants.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag heb je de neiging om tegen iemand uit te vallen. Vanaf zaterdag loopt jouw planeet Mars enkele weken in jouw eigen sterrenbeeld. Dat geeft enorm veel energie en daadkracht. Het wordt dus een hele actieve zomer voor jou, ram! Vanaf zaterdag ga je ook aan de slag met een zware taak.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Komende donderdag ben je in een heel royale bui. Je geeft de ander met liefde iets persoonlijks. Ook al ben je erg gehecht aan je bezit kun je het zowaar missen. Het weekend is lekker ontspannen. Volgende week woensdag twijfel je of bepaalde gevoelens wederzijds zijn. Dat zul je even moeten testen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande donderdag en volgende week maandag voel jij je helemaal oké. Maar daar tussenin zit een weekend waarin jij veel moeite hebt met bepaalde mensen en hun gedragingen. Volgende week dinsdag sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Jij hebt dan ook iets bijzonders te melden.

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
Tot en met vrijdag voel jij je helemaal happy, alhoewel je op vrijdag wel twijfelt of je bepaalde dingen moet ondernemen. In het weekend en gedurende een stukje maandag kom je terecht in allerlei conflicten. Je mag duiken! Daarna gaat alles van een leien dakje en kun je heel veel voor elkaar krijgen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Je hartelijkheid aanstaande donderdag wordt meteen beloond. Anderen geven je minstens evenveel vriendelijkheid terug. In het weekend is familie een bron van ergernis. Toch past hier wat meer respect. Volgende week dinsdag voer jij het hoogste woord en heb jij interessante mededelingen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag en maandag heb jij veel geduld met de ander. Je neemt de tijd om zaken uit te leggen. Maar in het tussenliggende weekend erger jij je vooral aan de traagheid van anderen en ook hun onbenul. Volgende week dinsdag bedenk jij een inventieve oplossing en daardoor hangt iedereen aan je lippen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Normaal ben jij al heel vriendelijk, maar aanstaande donderdag overtref jij jezelf. Zelfs tegen mensen die je eigenlijk niet zo mag, ben je uitermate lief en voorkomend. Na een gezellig weekend heb jij volgende week woensdag een probleem. Je twijfelt namelijk enorm over een bepaalde zaak. Hoe nu verder?

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vanaf aanstaande zaterdag loopt jouw planeet Mars in het directe teken ram. Dat geeft dat je de komende weken eerst doet en daarna pas nadenkt. Niet echt jouw stijl! Rond volgende week maandag staan de planeten goed om jou natuurlijke psychologische aanleg meer ruimte te geven.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
De gehele komende periode staat in het teken van verdieping. Jij wilt meer uit het leven halen. Een gevoel van ontevredenheid ligt hieraan ten grondslag. Het zou kunnen dat je meer wilt weten. Misschien helpt een bepaalde cursus jou hierbij. Maar je wilt ook in relaties dieper gaan.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vanaf zaterdag ben jij heel energiek en pak je zonder omhaal een pittige klus aan. Je zet echt je schouders eronder! En dat heeft meteen effect. Vanaf volgende week woensdag gaat jouw planeet Saturnus (weer want hij heeft dat eerder gedaan) in jouw sterrenbeeld lopen. Dat heeft een positief effect!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tot en met aanstaande zondag staan de planeten gunstig voor jou. Je kunt het dan met zowat iedereen goed vinden. Volgende week maandag is een soort baaldag. Niets verloopt dan soepel. Maar dinsdag wordt een dag om door een ringetje te halen. Jij stelt je heel positief op.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
De komende week staat bij jou in het teken van herinneringen ophalen. Dat valt soms goed maar ook wel eens wat minder goed. Het is wel een hele goede tijd om nare herinneringen terug te laten komen zodat je die ervaringen alsnog kunt verwerken. Dit verwerkingsproces neemt wel wat tijd in beslag.