Het opbouwen van een kraam vol boeken moet wachten tot 2021. (foto: M. Hoek)
Het opbouwen van een kraam vol boeken moet wachten tot 2021. (foto: M. Hoek)

Geen Huissense boekenmarkt

HUISSEN - De Huissense Boekenmarkt gaat dit jaar definitief niet door.


Zaterdag 5 september zou voor de zeventiende keer de jaarlijkse boekenmarkt worden gehouden. De kramen waren dit voorjaar al wee snel allemaal verhuurd, de organisatie had er zin in, maar het coronavirus gooit roet in het eten. Zoals het er nu naar uitziet zouden er vanaf 1 september weer evenementen worden gehouden, maar de veiligheid van standhouders en bezoekers kan op dit moment niet worden gegarandeerd.

Volgend jaar op de eerste zaterdag van september wordt er als alles meezit gewoon weer de inmiddels traditionele boekenmarkt gehouden.


Ook uw bericht in de krant?


REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Uw bericht kunt u eenvoudig insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Als uw bericht er geschikt voor is en bij voldoende ruimte, zal de redactie uw bericht dan ook in andere regio's plaatsen. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto mag uiteraard wel. Graag zelfs. Als u er niet uitkomt, belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u graag verder.