De Widex Moment is het eerste gehoorapparaat dat niet klinkt als een hoortoestel.
De Widex Moment is het eerste gehoorapparaat dat niet klinkt als een hoortoestel. Foto:

Uw gehoor verbeteren?

Dit is het Moment™

(juist nu, bij Janssen Hoorzorg)

BEMMEL - Decennialang heeft de hoortoestelindustrie – min of meer gedwongen – moeten accepteren dat een hoortoestel, hoe goed dit ook is, altijd klinkt als een hoortoestel. Door de gebruiker wordt dit vaak omschreven al blikkerig en kunstmatig en klinkt het niet als het natuurlijke en genuanceerde geluid dat men zich herinnert van de tijd van dat het gehoorverlies er nog niet was.


Bij Janssen Hoorzorg stopt dat tijdperk nu. We weten dat de beste luisterervaring begint met een perfect geluidsaanbod in het oor. Het toonaangevende merk Widex heeft met zijn nieuwste creatie de Moment™ een revolutionaire manier gevonden om het geluid te verwerken: Zonder enige vertraging, dat voorkomt dat onaangename artefacten resulteren in het typische hoortoestelgeluid. We noemen deze nieuwe manier van geluidsverwerking Widex PureSound™.

Dat u als klant juist nu in deze tijd het meest eerlijke , en zo geavanceerd mogelijke geluid krijgt aangeboden is alleen al juist nu zeer belangrijk gezien de enorme stroom informatie die we dagelijks op ons af krijgen.

Om de drukke wereld wat overzichtelijker en makkelijker te maken heeft Widex in deze serie ook het kleinste oplaadbare lithium-ion RIC-hoortoestel ter wereld, dat bovendien rechtstreeks met veel smartphones kan worden verbonden.

De bijbehorende app is doorontwikkeld op grond van eerdere gebruikerservaringen en is nu nog intuïtiever. De app biedt veel mogelijkheden om het hoortoestel nog meer naar wens in te stellen. En uiteraard kunnen de diverse dex-accessoires ook communiceren met de toestellen uit de Widex Moment ™-serie.

Bij Janssen Hoorzorg vinden we geluidskwaliteit het allerbelangrijkst. Dat staat altijd op de eerste plaats – het is tenslotte een hoortoestel (houd deze krant in de gaten voor mooie acties de komende week).

Janssen Hoorzorg, De Pollenbrink 5, Bemmel; 0481 769037