Van 3 t/m 9 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. De kreeft is een echt gezelschapsdier. Maar ze vertoeft wel het liefste bij mensen die ze al goed kennen. Familie of vrienden waar ze al jaren (het liefst sinds de jeugd) mee omgaan. Een tikje eenkennig zijn ze dus wel. In een relatie zijn ze hondstrouw en eisen ze dat ook van de partner. Anders is het echt gedaan! Ze houden van tradities en vieren al hun jubilea zoals hun zoveel jarig huwelijk.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Na een chagrijnige donderdag is het komende weekend vol van hoge verwachtingen. Misschien stel jij jezelf wel (te?) hoge doelen. Het is een goed weekend voor supersportieve prestaties! Rond volgende week dinsdag heb jij de neiging om de macht te grijpen. Dat leidt meteen tot grote conflicten.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag is een uitstekende dag om de week af te sluiten met vrienden. Ga gezellig uit of pak een terrasje. Het kan weer! Volgende week maandag heb je de neiging om je eigen schatkist te plunderen. Je hebt alles toch al? Woensdag vind je dat iemand veel te dichtbij komt. Eng hè.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Na veel twijfels op donderdag hak je op vrijdag een relationele knoop door. Je zegt (voorlopig) ‘ja’ tegen iemand, maar je houdt een slag om de arm. Eng, hè, om je aan iemand te binden. Rond volgende week dinsdag voel jij je goed, maar heb je toch de onweerstaanbare neiging om ruzie uit te lokken.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Na een moeizame donderdag heb je tijdens de volle maan op vrijdag allerlei voornemens. Niet per sé goede! Zaterdag is een uitgesproken dag voor allerlei klusjes. Je kunt er maar vanaf zijn! Maandag ben je erg nerveus. Misschien doordat de mensen om je heen niet op jouw golflengte zitten.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De planeten doen de komende week helemaal niets voor de leeuw. En dat maakt het leven saai voor jou. Je leeft namelijk helemaal voor ‘aandacht’! Je geeft graag de ander aandacht, en je krijgt zelf ook graag andermans aandacht. Je moet het even zonder ‘aandacht’ stellen. Forceer niets en geniet van de rust.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag twijfel jij of je iets volgens het boekje moet doen of dat je op je gevoel afgaat. Een moeilijk dilemma waar je niet uitkomt. Vrijdag is een prima dag om het weekend te laten beginnen. Verwen jezelf eens. Rond volgende week dinsdag gaat er van alles stuk, maar behoud jij je goede humeur.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag staat jouw mond niet stil tijdens een bemiddelingspoging (de zoveelste!). Misschien ben je water naar de zee aan het dragen. Volgende week maandag komen er zoveel mensen op je af dat je het niet meer leuk vindt. Woensdag is de aandacht zelfs zeer ongewenst.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Tijdens het komende weekend vind jij het erg fijn om onder de mensen te zijn. Een goed gesprek links en een inspirerende bijeenkomst rechts doen jou goed. Volgende week dinsdag ben jij te krampachtig de macht over het stuur aan het houden. Woensdag is er een financieel probleem.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag ben jij weer de leukste thuis. Grappen en grollen rollen over elkaar heen en jij bent degene die het meeste lacht! Het weekend is voor jou zeer actief. Dat kan met sportieve prestaties te maken hebben, maar ook met nieuwe initiatieven die jij lanceert. Maandag heb jij een broertje dood aan aandacht.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
De komende week is er aan de hemel voor de steenbok niet zoveel te beleven. Behalve op zaterdag maar daar later meer over. Het is ‘business as usual’. Je doet je ding en er is niks wat jou blokkeert. Ook weer eens leuk! Zaterdag heb je ‘last’ van emoties. Druk ze niet weg maar laat ze toe, steenbok.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Dit wordt een week met ups en downs. Vrijdag is een echte up. Je voelt je lekker en jouw intuïtie werkt weer eens als een trein. Zaterdag is een echte down. Je zit niet lekker in je vel. Maandag ben je te druk en te nerveus en op woensdag krijg je kansen waar je al langer op zat te wachten. Doen!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op vrijdag vlucht jij het liefste overal van weg. Dat mag hoor, vissen! Vrijdag voel jij je beter en kan er weer een lachje vanaf. Op zondag voel jij je heel sterk en kun je de wereld aan. Een goede dag om activiteiten te ontplooien. Volgende week maandag word je een beetje bleu van alle aandacht die je krijgt.